+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Zrcadlo, zrcadlo

22.01.2020 Firma: SANELA spol. s r. o. Časopis: 8/2019

Když potřebujete špičkově vybavit veřejné prostory toalet, ale zároveň vás trápí úspora energií, můžete najít řešení u lanškrounské firmy SANELA. Ta na podzim představila další své nové automatické výrobky určené pro hy­gienu rukou, které tentokrát nainstalujete za zrcadlo a sestavíte si tak požadovaný ucelený komplex.

Image 1

Aby uspokojila i ty nejnáročnější architekty, designéry a především uživatele, použila SANELA opět kvalitní technologie, např. svou infračervenou elektroniku s pětiletou zárukou, peristaltické čerpadlo na mýdlo nebo vysokorychlostní osoušeč rukou. Každý modul je dodáván v nerezovém montážním rámu, který zjednodušuje instalaci do předem vyrobeném rámu s odklápěcím ­zrcadlem. Celý komplex tak po zaklopení zrcadla vytváří elegantní a čisté prostředí. Na zrcadle je pak možné označit piktogramy pro příslušný výrobek dle vlastního návrhu. Hotová kombinace vám ušetří čas, vodu, energii, mýdlo, prostor a především peníze.

Image 2

Z uvedených pěti modulů si můžete vybrat a sestavit celý systém za zrcadlo dle vašich představ a potřeb i případně skombinovat s jinými výrobky SANELA:

  • SLZN 84D – automatická baterie pro jednotrubkový přívod studené nebo tepelně upravené vody

Image 3

  • SLZN 84A – automatický dávkovač mýdla, pro kanystr 5 l

Image 4

  • SLZN 84F – kombinace automatické baterie a dávkovače mýdla

Image 5

  • SLZN 84G – automatický osoušeč rukou

Image 6

  • SLZN 84H – zásobník skládaných papírových ruč­níků

Image 7

Firemní článek