+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Automatické dávkovače mýdla jsou centralizované

31.10.2019 Firma: SANELA spol. s r. o. Časopis: 6/2019

Stačí dát ruku na příslušné místo a bezkontaktně dostane dávku mýdla.
S tímto způsobem vydávání se můžete setkat na vysoce frekventovaných veřejných místech, jako jsou například nákupní centra, multikina nebo i benzínové pumpy. Málokdo ale ví, jak přesně tato zařízení fungují.

V rámci zvýšení kvality hygieny se standardem stalo používání bezkontaktních baterií ve veřejném prostoru.

Image 1Obr. 1 • Instalace centrálního dávkovače mýdla SLZN 83E3 a umyvadlových baterií SLU 43B

Chceme-li však být důslední, měli bychom vedle bezkontaktního puštění vody získat i dávku mýdla bezkontaktně. Pokud je na veřejné toaletě například šest takových dávkovačů, není doplňován každý zvlášť. „Všechny jsou napojeny na jeden centrální zdroj mýdla. Ten je schopen obsloužit dva až šest nástěnných vydavačů najednou a pojme šest litrů mýdla,“ říká Pavel Rybka z české společnosti Sanela, která dávkovače mýdla vyrábí. Obsluha a údržba je pohodlnější a u šestimístného dávkovače dochází až k půlhodinové časové úspoře. Nemusí totiž každý dávkovač otvírat, omývat a kontrolovat.

Image 2Obr. 2 • Instalace automatického dávkovače mýdla SLZN 91E a umyvadlové baterie SLU 91

Pokud náplň začne docházet, je na to systém schopen obsluhu upozornit rozsvícením kontrolky na víčku. Samotné doplnění probíhá bez jakékoliv demontáže. Dávkovač od Sanely je z nerezového materiálu a navíc lze jeho parametry nastavit. Standardně jedna dávka mýdla teče 2,6 vteřiny. Rozsah záleží na rozhodnutí majitele, a dá se nastavit mezi 1,3 a 13 vteřinami.

Image 3Obr. 3 • SLZN 83E6 Automatický centrální nástěnný dávkovač mýdla


Více najdete na www.sanela.cz

Firemní článek