+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nová KEG line z pivních sudů

22.07.2019 Firma: SANELA spol. s r. o. Časopis: 4/2019

Že my Češi držíme prvenství v konzumaci piva na hlavu na rok, víme všichni.

K loňskému roku to máme spočítáno na 138 litrů tohoto lahodného moku na osobu. Jako správní milovníci piva si ho umíme vychutnat s přáteli v hospůdce, po sportu nebo i po vydatném obědě. V posledních letech se u nás také rozšířil boom nových rodinných či malých pivovarů, kde můžeme ochutnat i jiné, zajímavé druhy a příchutě piva. V České republice těchto pivovarů je již přes 400 a odhaduje se, že každý týden se otevře nový.

Image 2

Této lásky k pivu využila lanškrounská firma SANELA a v loňském roce představila nerezový pisoár KEG s ­integrovaným automatickým splachovačem SLPN 10E, který je vyroben z pivního sudu. Pisoár reaguje na přítomnost osoby před ním a ke spláchnutí tak dojde po opuštění osoby ze snímané zóny. Veškeré parametry lze přizpůsobit pomocí dálkového ovladače SLD 03.

Image 3
 

Po úspěšném uvedení pisoáru na trh, SANELA vtomto roce ještě doplnila celou tuto sérii KEG výrobků o nerezové umyvadlo, které je k dostání v provedení na desku SLUN77 nebo i na zavěšení na stěnu SLUN 77A, nerezové KEG zrcadlo SLZN 82 a nerezovou barovou KEG stoličku se sedátkem z ručně dlabaného dubového dřeva SLZN 92.

Image 1

Image 4

Všechny tři výrobky spolu s pisoárem vytvářejí luxusní prostředí pro milovníky piva. „Jsme hrdi na to, že jsme nalezli využití pivních sudů zcela inovativním způsobem a věříme, že výrobky KEG line, díky své výjimečnosti, zaujmou i náročného zákazníka,“ dodává obchodní ředitelka Ing. Dagmara Rybková.

Firemní článek