+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Společnost QUANTUM a.s. pro Vás připravila zcela nový web.

30.04.2017 Firma: QUANTUM, a.s.

Jsme si plně vědomi, že digitální doba je tady, a že i mobilní technika je stále více technicky vybavenější a samotná finanční dostupnost mobilních zařízení je velmi příznivá.

To jsme si všimli i u našich servisních partnerů. Proto jsme hledali možnosti, jak lépe připravit pro naše servisní partnery, projektanty a obchodní partnery prostředí, ve kterém by nalezli všechny potřebné informace pro svoji práci. Z tohoto důvodu jsme v první fázi přistoupili na kompletní změnu našeho webu, jeho nabídky a struktury. Webové prostředí je dnes uživatelsky příjemné, sortimentně přehledné a hlavně je responzivní, tedy stejně uživatelsky příjemné prostředí i v mobilních zařízeních.

Ve druhé fázi jsme kompletně aktualizovali všechny dostupné sortimentní katalogy, příručky pro spuštění a obsluhu, příručky pro projektanty a v neposlední řadě ceníky. Tyto jsme posléze digitalizovali a vše uložili a zpřístupnili na naše novém webu www.quantumas.cz . Podpůrné materiály pro servisní partnery a projektanty jsme vložili do zabezpečené zóny našeho Extranetu, do kterého mají přístup jenom ověření partneři. Zde najdete všechny potřebné informace ke každému ohřívači vody či kondenzačním kotlům. A to vše ve formátech Pdf, které lze jednoduše stáhnout nejen do počítače, ale i do vašich mobilních zařízení, které máte stále u sebe.

Nemáte ještě přístup do extranetu? Nevadí, jednoduše se přihlaste.

Těšíme se na spolupráci.

Image 0

Firemní článek