+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Praktické školení novinek roku 20177 pro servisní partnery společnosti QUANTUM a.s.

30.06.2017 Firma: QUANTUM, a.s.

  Praktické školení servisních partnerů proběhlo na přelomu měsíce května na června v sídle společnosti QUANTUM a.s. ve Vyškově a v partnerské společnosti KB-Term sídlící v Letech u Dobřichovic.

Cílem praktického školení bylo odprezentovat novinky roku 2017 včetně kondenzačních kotlů Q7K. Školení proběhlo krátkou prezentačně vzdělávací části představením novinek plynového průtokového ohřívače vody ICW - Instano a stacionárního kondenzačního zásobníkové ohřívače vody IR – Innovo. V místech školení měli možnost si servisní partneři vyzkoušet demontáž a montáž vnitřních částí jak průtokového ohřívače vody ICW, tak stacionárního kondenzačního zásobníkového ohřívače vody IR. Dále měli servisní partneři na centrále ve Vyškově možnost zapojení a spuštění obou spotřebičů, kde si mohli vyzkoušet funkčnost, jednoduchost v ovládání a rychlost ohřevu vody.

Průtokového ohřívače vody ICW, stacionárního kondenzačního zásobníkového ohřívače vody IR i kondenzační zásobníkové ohřívače vody značky QUANTUM již dnes splňují emisní normy Nox platné v roce 2018. Z již provedených instalací je vidět, že jsou naše spotřebiče vhodné jak do zcela nových staveb, tak je možné je instalovat i pro potřeby rekonstrukce staveb.

Školení v Letech u Dobřichovic

Image 0

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Image 5

Školení QUANTUM a.s.Vyškov

Image 6

Image 7

Image 8

Image 9

Image 10

Image 11

Image 12

Image 13

Firemní článek