+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Kompletně vystrojené rozdělovače KVR

04.11.2022 Autor: Zdeněk Lovicar Firma: ETL-Ekotherm® a.s. Časopis: 6/2022

Že už jste někdy slyšeli, že nejsou lidi?

Image 0
 

Bohužel se tato letitá skutečnost začala naplno projevovat i v našem oboru, kdy každoročně míří do starobního důchodu násobně více topenářů – instalatérů, než jich přijde z odborných učilišť a škol.

Především z těchto důvodů stále více větších instalačních firem požaduje kompletní sestavy co nejvíce celků, chcete-li modulových výrobků, aby se montáž technologicky nejnáročnější části na stavbě – strojovny, maximálně zrychlila, eliminovaly se nepřesnosti a chyby oproti projektu z důvodu neodborného provedení a nevázala se na tuto činnost jinde využitelná pracovní síla. Rovněž komplexní problematika logistiky od nákupu jednotlivých komponent až po skladování vzniklých přebytků materiálu zaneprázdní nejednoho zaměstnance.

Nejen proto společnost ETL-Ekotherm a.s. před nedávnem uvedla na trh nový produkt – kompletně vystrojenou sestavu rozdělovače se sběračem zjednodušeně nazývanou KVR.

Kombinovaný rozdělovač se sběračem RS KOMBI, případně i klasický trubkový rozdělovač a sběrač, lze dodat zkompletovaný včetně veškerých armatur, čerpadel, ventilů, čidel, teploměrů a podpěr, tak jak je požadováno dle projektové dokumentace. Vždy se zpracovává individuální nabídka.

Sestava je z důvodu přepravy a dle velikostí dimenzí jednotlivých větví rozebíratelná na přírubách nebo na šroubení. Dodávka sestavy na místo instalace může být spojena i s její montáží našimi pracovníky, případně si ji může instalační firma sestavit sama.

Na webových stránkách www.etl.cz si můžete stáhnout nejen produktový katalogový list ke KVR a ostatním výrobkům, ale také zde naleznete podklady pro projektanty, podrobnou technickou dokumentaci a soubory ve formátech .DWG pro CADové prostředí nebo .RFA pro BIM.

Firemní článek