+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Expanzní automat (VDZ) od společnosti ETL-Ekotherm a. s.

26.08.2022 Firma: ETL-Ekotherm® a.s. Časopis: 4-5/2022

ETL-Ekotherm a. s. oslavila předloni 30 let od svého založení. U této příležitosti představila celou řadu nových a inovovaných výrobků.

Image 0

Ze svařenců se inovace týkala především skladových položek, tedy těch, které má zákazník k dispozici k odběru ihned ze skladu a nemusí tak čekat, jako při zakázkové výrobě.

Jsou jimi kombinované rozdělovače RS KOMBI s označením MU – Modul Universal.

Úplnou novinkou jsou potom standardizované trubkové rozdělovače pod označením TU – Trubkový universal. Skladové výrobky jsou dodávány včetně vrchního nátěru s možností objednání tepelné PUR izolace.

Nejvýznamnější změnou však prošel expanzní automat, známý pod názvem VDZ – vyrovnávací a doplňovací zařízení. Ta se týkala jak jeho vnějšího designu, tedy karoserie, tak vnitřního uspořádání pro snadnější servisní přístup, a především použití výhradně ušlechtilých materiálů, nerez oceli a mosazných komponent. Inovovaný byl také samotný řídicí automat, ovládaný nově přes bezdotykový barevný displej. Samozřejmostí jsou komunikační rozhraní pro připojení nadřazeného řídicího systému nebo dispečerského pracoviště, vzdálený přístup nebo servisní účely.

Na webových stránkách www.etl.cz si můžete stáhnout nejen produktový katalogový list k VDZ, kde se dozvíte více o funkci expanzního automatu, ale také zde naleznete podklady pro projektanty, podrobnou technickou dokumentaci a soubory ve formátech dwg pro CADové prostředí nebo rfa pro BIM. Pro další technické a obchodní dotazy nás neváhejte kontaktovat přes email etl@etl.cz.

V případě, že již naše zařízení máte, doporučujeme provádět periodické prohlídky od našich servisních partnerů, které můžete naleznout na našich webových stránkách v sekci servisní partneři.

Image 1

Firemní článek