+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Vytápění a klimatizace od značky Bosch – technologie, které usnadňují život

24.08.2022 Firma: BOSCH Termotechnika s.r.o. Časopis: 4-5/2022

Snadná instalace, obsluha i údržba – Bosch je profesionál, nejen pokud jde o jednoduchost, ale i v oblasti vytápění, přípravy teplé vody a klimatizací. Jako dodavatel kompletního sortimentu se zaměřuje na ochranu klimatu, což zákazníkům usnadňuje přispívat ke snižování emisí CO2. Produktové portfolio značky Bosch zahrnuje účinné, snadno použitelné, úsporné a na budoucnost orientované zdroje: tepelná čerpadla, plynové kondenzační kotle, elektrokotle, solární systémy, elektrické ohřívače vody a nově již zmíněné klimatizační jednotky.

Image 1

Mimořádně efektivní klimatizace (tepelná čerpadla vzduch-vzduch) v provedení single split jsou dostupné v mnoha variantách. Od základní řady Climate 3000i přes Climate 5000i a Climate Class 6000i až po prémiovou řadu Climate Class 8000i. Díky inovativní reverzibilní technologii a výkonům od 2,5 kW až po 7 kW dokáží v létě chladit a v zimě vytápět.

Výhody moderní klimatizace na první pohled:

  • ekonomický provoz díky vysoké energetické účinnosti,
  • malé rozměry,
  • velmi tichý provoz,
  • možnost ovládaní přes aplikaci odkudkoliv a kdykoliv,
  • cenově dostupné modely,
  • elegantní design v několika barevných provedeních,
  • možnost čerpání dotací.

Spolehlivé a účinné klimatizační jednotky Bosch zajišťují také vysoký komfort a zdravé vnitřní prostředí. Prachové filtry a biofiltry v kombinaci se samočisticí funkcí i-Clean u 3000i a 5000i jsou ve vyšších řadách Climate Class 6000i a 8000i nahrazeny plasmaclusterovým ionizátorem, který využívá působení kladných a záporných iontů k vysoce účinnému odstranění nežádoucích látek, jako jsou bakterie, viry nebo plísně ze vzduchu. Díky využití Coandova efektu nedochází k nežádoucímu nepříjemnému průvanu: chladný vzduch je směřován ke stropu a naopak teplý vzduch řízeně veden k podlaze. Vyšší řady jsou vybaveny pohybovým senzorem, který detekuje přítomnost lidí a pokud 60 minut nezaznamená žádnou aktivitu, tak automaticky sníží svůj výkon. Jakmile senzor aktivitu zaznamená, zvýší zpět výkon na běžnou úroveň.

Image 2

Zákazníci, kteří kladou vysoký důraz na vzhled spotřebičů, ocení elegantní design vnitřní i vnější jednotky a několik barevných variant u jednotky vnitřní.

Klimatizace Bosch lze díky Wi-Fi modulu ovládat i pomocí intuitivní aplikace Bosch HomeCom Easy, která je dostupná pro Android i iOS. Díky HomeCom Easy máte vždy dokonalý přehled o venkovní a vnitřní teplotě, provozním režimu a spotřebě. Navíc tuto stejnou aplikaci můžete využít i pro ostatní výrobky značky Bosch pro vytápění a přípravu teplé vody, např. plynové kotle Bosch Condens a tepelná čerpadla vzduch-voda Bosch Compress.

Zdroj: www.bosch-klimatizace.cz

Image 0

Firemní článek