+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Staňte se klimatickým hrdinou. Se značkou Bosch.

20.03.2023 Firma: BOSCH Termotechnika s.r.o.

Frankfurt nad Mohanem, ISH, přední světový veletrh v oblasti vytápění, chlazení a ohřevu vody. Na stánku Bosch byly pod heslem "Einfach Klimaheld. Mit Bosch." (Stát se klimatickým superhrdinou je snadné. Se značkou Bosch.) představeny nové inovativní produkty a služby, které nejenže z profesionálů udělají superhrdiny, ale také zefektivní a především usnadní jejich každodenní práci.

Image 0Obr. 1 • Stánek Bosch na veletrhu ISH v německém Frankfurtu (Zdroj: Bosch)

  • Tepelná čerpadla Bosch pro každou situaci
  • Všechny komponenty pro elektrifikovanou domácnost
  • Hybridní vytápění pro vyšší účinnost ve stávajících budovách
  • Obchodní divize Bosch Termotechnology se od 1. 4. 2023 mění na "Bosch Home Comfort Group". Nový název podtrhne rozšíření sortimentu zahrnující udržitelné technologie v oblasti klimatizací a výrobky pro zdraví, pohodu a komfortní domov.

Tepelná čerpadla Bosch pro energetickou transformaci v každé domácnosti

Silné portfolio tepelných čerpadel umožňuje nainstalovat to správné udržitelné a elektrifikované řešení do každé domácnosti. Novinkou jsou dvě tepelná čerpadla vzduch/voda Compress 5800i AW a 6800i AW. Jsou to jedna z nejtišších tepelných čerpadel ve své třídě a využívají šetrné přírodní chladivo R290 (propan). Tato tepelná čerpadla jsou vhodná jak pro novostavbu tak pro rekonstrukci.

Image 1Obr. 2 • Tepelná čerpadla vzduch/voda Compress 5800/6800i AW vhodná pro nové I stávající budoy jsou nejtišší tepelná čerpadla ve své třídě. Využívají přírodní chladivo R290 (propan), které je obzvlášť šetrné k přírodnímu prostředí. (Zdroj: Bosch)

Bosch: Všechny komponenty pro chytrou a elektrifikovanou domácnost od jedné značky

Na frankfurtském veletrhu si návštěvníci prakticky mohli vyzkoušet, co všechno je potřeba pro chytrou a elektrifikovanou domácnost. Kromě nové generace tepelných čerpadel a odpovídajícího systému řízení spotřeby energie představil Bosch nové produkty z portfolia well-being. Čističky vzduchu Air 2000, Air 4000, Air 6000, novou multisplitovou klimatizaci Climate 5000M a infrapanely Heat 4000 P. Součástí jsou také nové koupelnové ventilátory, nová řada elektrických přímotopů se skleněným designem, změkčovače vody Aqua 5000 S a Aqua 8000i S a řada výrobků z nabídky zahradní techniky a elektrického ručního nářadí Bosch, které jsou připraveny pro chytré připojení prostřednictvím aplikace. E-mobilitu v zajišťuje nový nástěnný nabíjecí box Power Charge 7000i.

(Některé výrobky budou v ČR dostupné později.)

Image 2Obr. 3 • Značka Bosch nabízí všechny komponenty pro chytrou a elektrifikovanou domácnost. E-mobilitu zajišťuje nový nástěnný nabíjecí box Power Charge 7000i. (Zdroj: Bosch)

Hybridní vytápění Bosch přináší udržitelnost do každé budovy

Aby bylo možné rychle dosáhnout snížení emisí CO2, představil Bosch na veletrhu ISH 2023 četné hybridní kombinace pro rodinné domy společně s novým řídicím systémem pro chytrý provoz hybridních systémů složených z kondenzačního kotle a tepelného čerpadla. Takový hybridní systém umožňuje také použití ekologických paliv a poměrné příměsi vodíku až do výše 20 %.

Bosch Termotechnika se mění na Bosch Come Comfort Group

Poslední ale o to více důležitou novinkou oznámenou na veletrhu ISH je přejmenování obchodní divize Bosch Thermotechnology na Bosch Home Comfort Group účinností od 1. dubna 2023. "Přejmenování je dalším logickým a konzistentním krokem následujícím po stanovení firemního cíle: Make. Home. Comfort. Green." zdůrazil předseda představenstva Jan Brockmann. "Náš nový název podtrhuje naše inovativní produktové portfolio. Chceme být součástí trendu, který směřuje k elektrifikaci. Naše podnikání jsme rozšířili o tepelná čerpadla, hybridní systémy, klimatizace a produkty z oblasti well-being. Tento přístup spojuje udržitelný životní styl s vysokým komfortem."


Více informací naleznete na www.bosch-vytapeni.cz

Image 3Obr. 4 • Čističky vzduchu Air 2000/4000/6000 zajistí ideální prostředí ve vaší domácnosti. (Source: Bosch)

Firemní článek