+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Topenářská prodejní centra Buderus

BUDERUS, značka tepelné techniky, která je známá nejenom v Evropě více než 285 let. Buderus je dnes součástí koncernu Bosch Termotechnika s.r.o., který je jedním z největších výrobců a dodavatelů tepelné techniky na světě.

Pod značkou Buderus jsou vyráběny plynové či olejové klasické i kondenzační kotle, solární systémy, tepelná čerpadla, zásobníky teplé vody či otopná tělesa. Buderus je dnes nejen značka spojená s touto špičkovou tepelnou technikou, ale jedná se rovněž o topenářský velkoobchod, který zákazníkům k vlastním výrobkům nabízí široké systémové řešení pro instalaci kompletních otopných soustav a zařízení pro přípravu teplé vody. S výrobky nesoucími značku Buderus je spjata vysoce kvalitní technika, podpora a technické poradenství, které je věnováno zákazníkům, projektantům, montážním a servisním firmám.

Image 1Obr. 1 • Ukázka skladového zázemí v Hradci Králové

Technická podpora

I sebelepší výrobek ztrácí v očích zákazníka důvěru, jestliže je instalován v nevhodné aplikaci či je špatně nastaven. Už při projektování zařízení nabízíme možnost technické podpory projektantům či architektům, kteří hledají komplexní systémová řešení pro své zákazníky – investory. Náš tým technických specialistů nabízí nejen tuto technickou pomoc, ale rovněž poskytuje informace při pravidelných školeních a seminářích. Kromě technického poradenství projektantům je zajišťována podpora montážním a servisním firmám od týmu technicko-obchodních zástupců v příslušném regionu a servisního oddělení.

Topenářská prodejní centra a prodejní sklady

Být zákazníkům blíže nejen sortimentem produktů značky Buderus, náhradními díly a dalším topenářským zbožím – především z tohoto důvodu vznikla Topenářská prodejní centra, která naleznete v sedmi městech po celé České republice. Disponují kvalitním skladovým zázemím, tudíž velká část běžně potřebného zboží je ihned k odběru, případně do několika hodin k dodání z centrálních skladů v Praze. Prodejní centra Buderus jsou rovněž využívána pro odborná školení a další aktivity, při nichž se pravidelně a rádi setkáváme se zákazníky. Řada topenářů a montážních firem si již našla cestu na naše prodejní centra, ať již za účelem nákupu zboží nebo z důvodu technické konzultace, kterou nabízí kvalifikovaný personál.

Topenářská prodejní centra Buderus

  • Topenářské centrum Praha
  • Topenářské centrum Ústí nad Labem
  • Topenářské centrum Plzeň
  • Topenářské centrum Hradec Králové
  • Topenářské centrum Prostějov
  • Topenářské centrum Ostrava – nově otevřeno od 8/2012
  • Prodejní sklad České Budějovice

Image 2Obr. 2 • Topenářská prodejní centra

Vlastní tepelná technika doplněná systémovým příslušenstvím

Součástí ucelené nabídky, kterou naleznete na Topenářských prodejních centrech Buderus, je kromě vlastního širokého portfolia produktů značky Buderus i rozsáhlý sortiment systémového příslušenství a dalšího topenářského zboží pro instalaci kompletních otopných soustav a zařízení pro přípravu teplé vody. Přehled jednotlivých produktových komodit a dodavatelů je vidět na obrázku 3.

Image 3Obr. 3 • Topenářské zboží nabízené na prodejních centrech Buderus

Co říci závěrem? Odpovědné plánování a realizace vytápěcího zařízení vyžaduje stejně odpovědného dodavatele: společnost Bosch Termotechnika s.r.o., obchodní divize Buderus se svými Topenářskými prodejními centry je pro Vás silným partnerem ručícím za kvalitu, rychlost dodávky a odborné poradenství.


Plynový nástěnný kondenzační kotel Logamax plus GB 072–14/24 kW

Úsporné řešení s rychlou návratností!

  • Úsporný kondenzační kotel s velkým rozsahem modulace výkonu
  • Vysoký normovaný stupeň využití až 109 %
  • Kotel je kompletně vybaven komponenty pro otopnou soustavu
  • Výkon 3,2–14 kW nebo 7,3–23,6 kW
  • Kotel splňuje nejpřísnější emisní limity (třída NOX 5)
  • V dostatečné skladové zásobě na Topenářských prodejních centrech Buderus; nabídka je platná do 31. 12. 2012

Image 4


Pro více informací nás můžete kontaktovat na našich místních Topenářských prodejních centrech, na webových stránkách www.buderus.cz nebo na tel. 272 191 110.

Firemní článek