+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Purmo Flex nabízí maximální flexibilitu díky volitelnému umístění ventilu

07.08.2023 Firma: PG Česká s.r.o. Časopis: 3/2023

Deskové otopné těleso Purmo nabízíme v různých provedeních, rozměrech a barvách. V průběhu let nalezlo své místo již v tisících místnostech.

Image 0

Lze univerzálně napojit pomocí středového připojení, nabízíme tři různé designy

Tato čísla se ještě výrazně zvýší poté, co byla na trh uvedena verze Purmo Flex, protože volitelné umístění ventilu nabízí stejnou dlouhodobou kvalitu výrobku při ještě větší flexibilitě. Díky těm nejvyšším nárokům na vzhled, výkon a komfort při montáži se Purmo Flex stává výrobkem „Must Have“ v obytných a kancelářských budovách a potřeby našich klientů splňuje ještě lépe, než kdy před tím.

Osvědčená technologie v novém kabátě

Image 1

Výrobek Purmo Flex je založen na osvědčené technologii 6 objímek. Toto otopné těleso je však tak jedinečné a odlišné od jiných modelů z rodiny Purmo zejména díky na střed umístěné integrované ventilové sestavě, která umožňuje volbu pozice ventilu. To znamená, že termostatovou hlavici můžete nainstalovat buď vpravo, nebo vlevo. Středové připojení podstatně zjednodušuje umístění trubek
ve fázi hrubé stavby a sanace. Nabízíme stejný rozměr přípojky pro všechna vícedesková otopná tělesa. Díky tomu se zkracují dodací lhůty pro levé připojení specifikované pro klienta a ušetří se dvojité skladování.

Jednoduchá předběžná montáž

Jednotná vzdálenost přípojky umožňuje snadnou předběžnou montáž trubek pomocí montážní šablony Purmo. Při použití montážní šablony lze instalaci kompletní sítě otopných trubek a rozvodů provést bez montáže otopného tělesa. Bez otopného tělesa je dokonce možná i kontrola funkce a propláchnutí rozvodů.

Image 2

Maximální flexibilita

Díky libovolně volitelným polohám ventilu zajišťuje Purmo Flex maximální flexibilitu při plánování a instalaci. Osvědčená technologie s 6 objímkami se středovým připojením umožňuje zvlášť bezproblémovou, rychlou a cenově výhodnou montáž. Kromě toho umožňuje ventilová vložka, která je přednastavena ze závodu, kv regulaci s jedenácti hodnotami nastavení a umožňuje tedy optimalizované a efektivní vytápění místnosti.

Široká paleta výrobků

Purmo Flex nabízíme ve 3 různých designech: profilované těleso (Flex), ploché těleso (Flex Plan) a jemně profilované těleso (Flex Ramo). Všechna provedení zakoupíte ve velkém množství rozměrů a typů ve vynikající kvalitě a s výborným topným výkonem. Bez ohledu na zvolený design a typ otopného tělesa nabízí Purmo Flex vysokou spolehlivost a výkon po celé roky.

Firemní článek