+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nerezové lisovací tvarovky FRABOPRESS 316 SECURFRABO

26.06.2020 Firma: RUBIDEA CZ s. r. o. - FRABO Časopis: 3/2020 , 8/2019

Italská firma Frabo, která letos slaví 50 let od svého založení, představila v roce 2008 novou výrobní ­linku pro lisovací tvarovky z nerezové oceli 316L. Vznikl i jejich obchodní název: FRABOPRESS 316 ­SECURFRABO.

Pro společnost FRABO znamená udržitelný rozvoj také zajištění kvality vody. Vodu pijeme, vodou se myjeme, vaříme z ní a používáme ji k úklidu našeho bydlení.

Čistota vody je tedy klíčovou podmínkou pro zajištění našeho zdravotního stavu. Z tohoto důvodu je důležité zvážit použité materiály pro potrubní systémy, které ji přenášejí.

Systém dodávající pitnou vodu musí ručit za to, že její čistota zůstane zachována, aniž by se časem zhoršovala. Tím se společnost FRABO řídí a nabízí svá řešení a zkušenosti svým zákazníkům.

5 skutečností o AISI 316L nerezové oceli:

  1.  Jde o nerezovou ocel, přirozeně odolnou vůči korozi.
  2. Tento druh austenitické oceli je označen číslem 1.4404.
  3. „L“ po 316 znamená „nízkouhlíkový“.
  4. Přítomnost molybdenu v chemickém složení činí tuto nerezovou ocel odolnou vůči korozi i ve velmi agresivním prostředí (pobřežní oblasti, průmyslové realizace…).
  5. Tento materiál je používán pro všechny lisovací tvarovky FRABO z nerezové oceli. Nerezová ocel AISI 316L patří do kategorie austenitických ocelí. Jsou určeny ke zlepšení vlastností tradičních ocelí, zejména z hlediska odolnosti vůči korozi.

AISI 316L obsahuje molybden, který výrazně zlepšuje odolnost nerezové oceli vůči lokalizované korozi. Díky molybdenu jsou tvarovky dokonale odolné i v pobřežních oblastech a průmyslových zónách. Nerezová ocel AISI 316L je díky své vysoké kvalitě zvláště oceňována konstruktéry a instalatéry pro tepelné sy­stémy, kde je důležitým faktorem odolnost proti korozi. Zároveň patří mezi kovové materiály použitelné v systémech pro pitnou vodu a v potravinářském průmyslu pro svoji stálost.

Tvarovky FRABOPRESS 316 SECURFRABO mají bezpečnostní systém SECURFRABO, který umožňuje snadnou, rychlou a bezpečnou instalaci a i díky spe­ciálnímu O-kroužku, který okamžitě odhalí netěsnost při špatném zalisování, okamžitou kontrolu funkčnosti systému.

Image 1

Tvarovky FRABOPRESS 316 SECURFRABO jsou vyráběny v široké škále typů a díky dimenzím od 12 mm do 54 mm jsou vhodné pro většinu instalací.

Image 2

Spolehlivost a pevnost spojení zaručuje zalisování ve dvou rovinách – před a za O-kroužkem (běžné čelisti s profilem „V“).

Vše je samozřejmě podloženo platnými atesty. A v neposlední řadě příznivou cenou. Samozřejmostí je pořádání školení pro montážní firmy v místě blízkém jejich působnosti s následným vystavením certifikátů a možností zapůjčení lisovaček spolu s čelistmi všech průměrů. Pro prodejce to jsou výhodné zaskladňovací balíčky a zajímavý následný bonusový program. Objevte tvarovky FRABOPRESS 316 SECURFRABO a všechny výhody, které Vám přináší…


Více na www.rubidea.cz

Firemní článek