+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Vytvořeno pro Vaši snadnou práci – zapněte, změřte a ihned se dozvíte více

08.03.2023 Firma: TESTO, s.r.o. Časopis: 1/2023

Testo uvádí na trh novou řadu kompaktních měřicích přístrojů pro přesná měření v oblastech vytápění, klimatizace, větrání a chlazení.

Image 4

Správný měřicí přístroj pro každou aplikaci: to jsou nové kompaktní ruční měřicí přístroje od společnosti Testo. Nové měřicí přístroje pro vytápění, klimatizaci, ventilaci a chlazení jsou zárukou přesných výsledků všude tam, kde je potřebujete – jsou rychlé, flexibilní, uživatelsky přívětivé a propojené s chytrým telefonem nebo tabletem.

Ať už se jedná o instalaci a údržbu klimatizačních a větracích systémů, servis systémů vytápění, zajištění kvality vzduchu v místnosti a pohody prostředí, měření tlaku v průmyslových aplikacích nebo měření teploty v potravinářském a laboratorním prostředí – světový lídr v oblasti měřicí techniky má pro každou relevantní veličinu ten správný měřicí přístroj a svými kompaktními produkty nastavuje nové standardy v každodenní práci řemeslníků a techniků. Protože i nové měřicí přístroje pro vytápění, klimatizaci, větrání a chlazení jsou spojením osvědčené přesnosti, kvality a spolehlivosti společnosti Testo. 

Málo času, nekonečné seznamy činností a složité úkoly – to jsou okamžiky, kdy se uživatel může na nové kompaktní měřicí přístroje Testo spolehnout. Jsou rychlé při měření a zobrazování naměřených hodnot, flexibilní a uživatelsky přívětivé při používání s chytrou podporou aplikace testo Smart App. Protože s aplikací jsou nejen všechna menu měření vždy s Vámi – ukládání naměřených hodnot, analýza a dokumentace, nebo také praktická funkce druhé obrazovky jsou v chytrém asistentovi kdykoliv k dispozici.

Klimatizační a ventilační systémy jednoduše pod kontrolou

Bezproblémový a energeticky úsporný provoz klimatizačních a větracích systémů lze zajistit pouze pravidelným měřením příslušných veličin. S novými kompaktními měřicími přístroji testo 417, testo 416 a testo 425 hravě zvládnete měření proudění a objemového průtoku ve větracích kanálech, na přívodech vzduchu a vzduchových vyústkách, i nastavení vyváženého větrání bytových prostor.

Image 0

Image 3

Příjemnější vnitřní klima

Každý den trávíme téměř 90 % času ve vnitřních prostorách. Kvalita vzduchu v místnosti a pohoda prostředí jsou proto pro minimalizaci zdravotních rizik a zajištění výkonnosti na pracovišti zásadní. S novými kompaktními měřicími přístroji testo 535, testo 545 a testo 625 máte koncentraci CO2, intenzitu osvětlení, teplotu a vlhkost vzduchu vždy rychle, snadno a přesně pod kontrolou a zajistíte si tak zdravé klima v místnosti, které podporuje výkonnost.

Jednoduché a kompaktní měření tlaku

Dva diferenční tlakoměry testo 512–1 a testo 512–2 můžete použít k rychlému a přesnému měření nízkých a vysokých tlaků, například při kontrole systémů vytápění a hořáků. Přístroj testo 512 je také spolehlivým partnerem při měření tlaku v průmyslových aplikacích nebo při kontrole filtrů a měření Pitotovou trubicí u klimatizačních a větracích systémů.

Všestranné a přesné měření teploty

Při kontrolách vytápěcích, chladicích a větracích systémů, průmyslových zařízení nebo v laboratorním a potravinářském prostředí je teplota nejuniverzálnější měřenou veličinou. S novými teploměry testo 922, testo 925 a testo 110 (ve shodě s HACCP) a velkým výběrem sond (TE typu K, NTC, Pt100) můžete přesně, snadno a rychle měřit i nízké a extrémně vysoké teploty v téměř jakémkoliv prostředí. A s volitelným ochranným pouzdrem TopSafe jsou přístroje chráněny proti prachu a vodě podle IP65.

Image 2

Podporu při všech měřeních Vám poskytuje aplikace testo Smart App s intuitivními menu měření pro všechna použití v oblasti vytápění, větrání, klimatizace a chlazení, která umožňuje rychlou konfiguraci, tabulkové a grafické zobrazení naměřených hodnot, funkci druhé obrazovky a dokumentaci bez komplikací. Tato aplikace je pravidelně aktualizována a lze ji zdarma stáhnout a používat ve Vašich zařízeních.

Image 1

O společnosti Testo

Společnost Testo se sídlem v Titisee v německém Schwarzwaldu je světovým lídrem v oblasti přenosných a stacionárních měřicích řešení. Pro high-tech společnost pracuje ve 37 dceřiných společnostech po celém světě přibližně 3400 zaměstnanců ve výzkumu, vývoji, výrobě a marketingu. Zákazníci z celého světa využívají vysoce přesné měřicí přístroje s nadčasovými inovativními řešeními pro správu naměřených dat. Produkty Testo pomáhají šetřit čas a zdroje, chránit životní prostředí a lidské zdraví a zlepšovat kvalitu zboží a služeb.

Na Českém a Slovenském trhu zastupuje tento koncern společnost Testo, s. r. o., která zajišťuje prodej a distribuci přístrojů se značkou testo. Zároveň disponuje autorizovaným servisem a akreditovanou kalibrační laboratoří, která provádí akreditovanou a ISO kalibraci měřidel. Kromě odborného poradenství při řešení konkrétních měřicích úloh nabízí take služby jako je správa měřidel, kalibrace u zákazníka, mapování, validace a další.

Více informací na www.testo.cz.

Firemní článek