+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Výrobce tepelných čerpadel AC Heating rozšiřuje výrobu a hledá další partnery pro prodej a montáž

09.09.2022 Firma: KUFI INT, s.r.o.

Trh s dodávkami tepelných čerpadel, klimatizací a dalšího vybavení pro řešení tepelné soustavy domácností nabral díky energetické krizi doslova vražedné tempo. Charakteristický je převis poptávky spotřebitelů nad možnostmi dodávek lokálních firem v rozumném času. Výrobce tepelných čerpadel AC Heating firma KUFI INT, s.r.o. z Plzeňského kraje se dokázala předzásobit díly pro výrobu a montáž tepelných čerpadel. Díky plným skladům a rozšíření výroby hledá další partnery pro prodej a montáž tepelných čerpadel, která je schopná velmi rychle dodat.

Image 3

Firma KUFI INT, s.r.o. se před příchodem energetické krize plně připravila na výpadky dodavatelských řetězců a díky dostatku skladových zásob a rozšíření výroby dokáže uspokojit rostoucí poptávku lidí po tepelných čerpadlech AC Heating dodávkami svého řešení.

„My v dnešní složité době máme dostatek součástek a komponent pro výrobu. Nejsme proto vázáni, tak jako pobočky velkých výrobců, na dodávky ze zahraničí, které se zpožďují nebo je není možné dostatečně navýšit. Tepelná čerpadla jsme schopni velmi rychle dodat. Nemáme však dostatečné montážní kapacity. Hledáme proto spolehlivé partnery, kterým bychom mohli tepelná čerpadla dodávat, a oni by zajistily jejich montáž u svých zákazníků,“ říká Ing. Jiří Polívka vedoucí pracovník z firmy KUFI INT, s.r.o. „Jsme schopni našim budoucím partnerům nabídnout progresivní oboustranně výhodný systém spolupráce,“ dodává.

Image 1

Co vás s tepelnými čerpadly AC Heating čeká?

S narůstajícími požadavky zákazníků, kteří si chtějí užívat komfortních teplot v domě nejen v zimě, ale i v letních obdobích, rostou i nároky na výrobce tepelných čerpadel. Společnost KUFI INT s.r.o., divize AC Heating, má díky velkému počtu realizací (více než 7000) dostatek praktických zkušeností, aby každému navrhla a nainstalovala tepelné čerpadlo jako kompletní řešení vytápění/chlazení, včetně regulace celého topného systému.

Charakteristika tepelných čerpadel

Tepelná čerpadla AC Heating jsou ekologická, mají minimální nároky na údržbu a jsou testována a certifikována v nezávislé zkušebně. Jsou spolehlivá a úsporná. K tomu přispívá systém automatické diagnostiky podpořený odborníky na technické podpoře. Uživatel tak má jistotu, že o něj bude postaráno i během celé životnosti zařízení.

Image 0
 

Všechna tepelná čerpadla vyrobená firmou KUFI INT, s.r.o. jsou registrována v dotačních programech NZÚ a Kotlíková dotace. Jsou vhodná pro vytápění nejen rodinných domů, ale také bytových domů, škol, školek i komerčních objektů. Standardem je záruka 7 let.

Tepelná čerpadla AC Heating je možné využít nejen pro vytápění, ale také pro chlazení, ohřev užitkové vody, ohřev bazénu, vířivky aj. Regulace xCC umožňuje řídit více přímých i směšovaných okruhů. Samozřejmostí jsou funkce spojené s využitím FVE.

Společnost KUFI INT, s.r.o. si zakládá na stálém zdokonalování konstrukce tepelných čerpadel a inovování regulace xCC. Přitom využívá poznatků a zpětné vazby nejen svých zákazníků. Cílem je být na špičce spolehlivosti zařízení, ale také udávat směr v regulaci a řízení.

Značka AC Heating je tedy synonymem pro snadné a intuitivní řešení vytápění s tepelnými čerpadly. S využitím efektivních, ekologických a obnovitelných zdrojů pro vytápění. Tato zařízení vynikají díky své jednoduchosti při projektování, instalaci i provozu.

Image 2

Firemní článek