+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Veletrh PTÁČEK 2015

01.07.2015 Autor: Redakce Topenářství instalace Firma: PTÁČEK - velkoobchod, a.s. Časopis: 4/2015

Veletrh PTÁČEK 2015 ukázal na brněnském výstavišti novinky a nejnovější trendy 6 tisícům odborníků i široké veřejnosti.

Společnost PTÁČEK velkoobchod, a. s., provozovatel sítě studií KOUPELNY PTÁČEK, letos uspořádal již třetí ročník veletrhu novinek dodavatelů sortimentu topení – plyn – voda – sanita – inženýrské sítě – koupelny v České republice a na Slovensku. Veletrh PTÁČEK, který letos poprvé probíhal jako součást Mezinárodního stavebního veletrhu v Brně, představil českému trhu aktuální novinky z frankfurtského veletrhu ISH a trendy pro následující sezónu. „Letošního ročníku se účastnilo víc než 140 dodavatelů. Oproti loňskému roku jsme zvětšili výstavní prostory a vystavovatelé měli na brněnském výstavišti k dispozici přes 4 000 m2 v moderním pavilonu V,“ říká Václav Vančura, zástupce společnosti Ptáček.

Image 1

Veletrh PTÁČEK byl v předešlých letech koncipován jako zcela samostatná výstava určená výlučně pro odborníky. V letošním roce, se však privátní akce zpřístupnila i široké veřejnosti. „Po vzoru zahraničních veletrhů jsme výstavu měli první tři dny určenou pouze pro odbornou veřejnost z řad projektantů, topenářů, instalatérů a montážních a stavebních firem,“ vysvětluje Václav Vančura, který upozorňuje, že na veletrh zavítalo v prvních dnech více než 6 000 odborníků, ale hojnou návštěvnost měla i druhá část veletrhu určená pro neodbornou veřejnost. Velký zájem vyvolala u budoucích stavebníků i investorů, kteří si mohli prohlédnout i kompletní a ucelený sortiment technického zabezpečení budov včetně inženýrských sítí.

Image 2

Inovace se dočkaly i prostory. „Po úspěchu předešlých ročníků se zájem výrobců a dovozců o účast na akci zvýšil natolik, že bylo nutno jej přestěhovat do většího a modernějšího pavilonu,“ uvádí Václav Vančura, který dodává, že se na největší akci společnosti podílelo za firmu cca 80 zaměstnanců a z řad dodavatelů a vystavovatelů pak 350 lidí.

Image 3

„Krok otevřít brány veletrhu veřejnosti se nám osvědčil a dokonce nás zájem mile překvapil. Věříme, že tento trend bude pokračovat i v následujících letech,“ uzavírá Václav Vančura.

Firemní článek