+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Odhlučněné odpadní potrubí pomůže zajistit vysoký akustický standard v nových bytových komplexech v Praze.

Aliaxis na podzim dodával a dodává odhlučněné odpadní potrubí dBlue do dvou zajímavých projektů výstavby bytových domů.

Image 0

Jedná se o bytový dům U Milosrdných na Starém městě v Praze, kde na šesti podlažích vyroste 28 bytů a také komerční prostory, parkování a sklepy. Druhým projektem je Hagibor v Praze, kam naše společnost dodává cca 4500 m odhlučněného odpadního potrubí dBlue. Jedná se o komplex bytových domů a komerčních prostor. Projekt se snaží o určitý intimní rozměr bydlení blízko přírody. Do tohoto konceptu samozřejmě zapadá také použití odhlučněné vnitřní odpadní kanalizace dBlue, která tlumí hluky z odpadního potrubí, a to až na 16 dB.

Odhlučněné odpadní potrubí dBlue představuje ideální produkt pro novodobé bytové komplexy, kde je požadován vysoký akustický standard za výhodných ekonomických podmínek.

dBlue nabízí snížení hluku z odpadního potrubí až na 16 dB při 4 l/s. Je proto ideální pro stoupačky a je také kompatibilní se standardním odpadním potrubím z PP-HT. Pro výškové budovy nabízí řešení v podobě ventilační tvarovky Akavent. Uplatňuje se nejen v nové výstavbě ale také při rekonstrukcích například panelových domů.

Image 1

Kromě dodávek vlastního materiálu nabízíme investorům poradenství ve fázi projektování, rychlé zpracování cenové nabídky a technickou pomoc při montáži a kontrolu instalace. Naše produkty jsou zařazeny v databázi URS Praha a RTS a také poskytujeme kompletní BIM knihovnu.


Více na www.aliaxis.cz

Firemní článek
Související produkty