+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

KOVARSON otevřel tři nové showroomy v České republice

23.07.2018 Firma: KOVARSON s.r.o. Časopis: 4/2018

Firma KOVARSON s.r.o., jako jeden z předních výrobců kotlů na tuhá paliva a plynových kotlů, otevřel ke svému jedinému showroomu v sídle výrobce ve Vsetíně další tři zcela nové showroomy v České republice, kde jsou vystaveny všechny modely aktuálních produktů.

Nově otevřené showroomy slouží veřejnosti k možnosti prohlédnout si vybrané kotle, nebo se přijít poradit s výběrem vhodného kotle pro dům, případně pomoci s vyřízením kotlíkové dotace. Dále je možné v těchto místech zakoupit náhradní díly, vyřešit záruční či pozáruční servis, nebo si zajistit revizi stávajícího kotle. Prostory slouží i jako školicí centra pro montážní a servisní partnery.

Image 1Obr. 1 • Showroomy firmy KOVARSON s.r.o. v České republice

Naši partneři rádi poskytnou kompletní informace o produktech, zpracují cenovou nabídku kotle na základě návštěvy kotelny a vyberou vhodnou variantu typu kotle. Navrhnou vhodné řešení dle objektu a vše zařídí dle přání zákazníka.

„Těšíme se na Vaši návštěvu nově otevřených prostor, které jsou určeny pro zákazníky, ale i pro partnery značky KOVARSON. Jsme rádi, že se můžeme rozrůst díky našim partnerům a přiblížit se našim zákazníkům a poskytnout rychlejší a lepší služby k našim produktům. Těší mě, že můžeme více prezentovat naše produkty a díky školicím prostorům více vzdělávat naše ­instalační a servisní partnery.“ říká Ing. Jan Valčík – jednatel společnosti KOVARSON s.r.o.

K vidění na showroomech jsou přestavby stávajících kotlů, které je možné nyní ještě realizovat, a jsou stále populární mezi zákazníky. Přestavby lze montovat na všechny typy kotlů, jako např. U26, U22 nebo FB a mnoho dalších. Dále jsou zde k vidění automatické litinové nebo ocelové kotle na hnědé uhlí ořech 2 a dřevní pelety. Mezi další sortiment patří zplynovací kotle na dřevo, kombinované kotle na dřevo, hnědé uhlí ořech 2 a dřevní  pelety a nástěnné kondenzační plynové kotle.

Novinkou v širokém sortimentu jsou zcela automatické peletkové kotle KAJMAN od 10 kW do 20 kW, které jsou na všech showroomech také k vidění. Tyto kotle jsou konstruovány pouze na vytápění peletami, kotel si umí sám zapálit, vyhasnout nebo vyčistit topeniště hořáku pomocí tlakového vzduchu. Kotel je vybaven manuálním čistěním výměníku pákou na boku kotle, ale je možné také kotel zakoupit již s automatickým čištěním výměníku nebo automatickým odpopelněním kotle. Kotel se vyrábí s vestavěným nebo externím zásobníkem o různých objemech.

1. Město Albrechtice

Firma: Lubomír Boháč – prodejna vodo–topo, Hašlerova 12, 793 95 Město Albrechtice
Provozní doba: Pondělí – Pátek 7:00–16:00
Datum otevření: 17. 4. 2018

Image 2Obr. 2 • Albrechtice – showroom firmy KOVARSON s.r.o.

2. Zruč nad Sázavou

Firma: LIMA – eko služby s.r.o. – výkup surovin, prodej paliv; Průmyslová 55, 285 22 Zruč nad Sázavou
Provozní doba: Pondělí – Pátek 8:00–11:30, 12:00–15:30, Sobota 8:00–11:00
Datum otevření: 19. 4. 2018

Image 3Obr. 3 • Zruč nad Sázavou – showroom firmy KOVARSON s.r.o.

3. Plzeň

Firma: ePelety.cz; U Sv. Rocha 1091/1A, 301 00 Plzeň 1 – Severní Předměstí
Provozní doba: Pondělí – Pátek 8:30–17:00
Datum otevření: 21. 4. 2018

Image 4Obr. • Plzeň – showroom firmy KOVARSON s.r.o.


Přijďte se informovat o této novince nebo stávajícím sortimentu, a nebo o možném získání kotlíkové dotace na produkty firmy KOVARSON s.r.o.

Firemní článek