+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Geberit DuoFresh

15.08.2011 Firma: GEBERIT spol. s r.o Časopis: 5/2011

Čistý vzduch v koupelně nebo na WC, to si nyní můžete dopřát s novým systémem Geberit DuoFresh, který dokonale odstraňuje zápach přímo v záchodové míse. Montáž je jednoduchá a rychlá. Geberit DuoFresh nevyžaduje napojení na vzduchotechniku, čímž se výrazně liší od běžných zařízení pro odsávání zápachu.

Oáza pohody bez rušivého zápachu

Koupelna je oázou pohody, kterou si chcete vychutnávat všemi svými smysly, ať už relaxujete ve vaně nebo používáte toaletu. Jakýkoliv nežádoucí zápach zde působí rušivě. Inovativní systém Geberit DuoFresh Vám nabízí ideální řešení. Spolehlivě zachycuje a likviduje zápach přímo v místě jeho vzniku – v záchodové míse.

Odsávání zápachu se aktivuje stlačením vypínače ukrytého za splachovacím tlačítkem. Systém se vypíná automaticky po přednastaveném čase nebo manuálně opětovným zmáčknutím tlačítka. Odsávání zápachu má tichý provoz a neruší ani v noci. Pro dokonalý pocit svěžesti a čistoty je možné použít také soupravu pro dezinfekční tablety, která je součástí systému Geberit DuoFresh. Souprava je ukrytá za ovládacím tlačítkem splachování, takže není vidět a neruší celkový design.

Image 1Obr. 1 • Ovládací tlačítko Sigma40 je mírně odsazené od stěny, aby se čistý vzduch mohl vrátit zpět do místnosti

Image 2Obr. 2 • Za ovládacím tlačítkem jsou ukryté všechny technické části, včetně soupravy pro dezinfekční tablety

Odsávání zápachu integrované do osvědčené techniky

Základním prvkem tohoto nového systému Geberit DuoFresh je ovládací tlačítko splachování Sigma40. Jeho součástí je elektronická řídicí jednotka, uhlíkový filtr a souprava pro dezinfekční tablety. Montuje se na speciální montážní prvek Geberit Duofix. Ventilátor nasává vzduch přes odvětrávací potrubí, které je napojené přes splachovací trubku přímo na WC mísu. Odsávaný vzduch prochází filtrem s aktivním uhlím, který pohltí veškerý nepříjemný zápach a zanechá čistý svěží vzduch, který se přes boční otvory ve splachovacím tlačítku vrací zpět do místnosti. Systém funguje nezávisle na venkovním prostředí. Není napojený na vzduchotechnické potrubí, ani žádné jiné zařízení, což ulehčuje jeho montáž.

Image 3Obr. 3 •

Geberit DuoFresh je možné instalovat také dodatečně, když už máte speciální montážní prvek Geberit Duofix s napájecím zdrojem a přívodem elektrického proudu zabudovaný. A to velmi jednoduše a bez jakýchkoliv stavebních úprav.

Systém Geberit DuoFresh je určený pro všechny, kteří si chtějí dopřát čistý vzduch bez nepříjemného zápachu a zvýšit tak komfort ve své koupelně. Zakoupit si ho můžete od dubna 2011 v prodejní síti po celé České republice.


Více informací najdete zde.

Firemní článek