+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Mimořádně oblíbená koupelnová série Geberit iCon se rozrostla o nové kousky

05.10.2022 Firma: GEBERIT spol. s r.o

Koupelnová řada iCon se poprvé objevila na trhu v roce 2009 a již tehdy vyvolala obrovský zájem, který se jí podařilo udržet dodnes. Díky svému modernímu, elegantnímu a zároveň nadčasovému vzhledu se i po více než 10 letech stále drží ve svém segmentu na předních příčkách. Nyní přišel čas ji trochu osvěžit. Do nabídky přibyly nové kousky sanitární keramiky a koupelnového nábytku s vylepšenými funkcemi a ještě flexibilnějšími možnostmi kombinování.

Image 0

Když do sebe všechno zapadá...

Unikátnost koupelnové série Geberit iCon spočívá v neomezených možnostech, které s sebou přináší do koupelen všech tvarů a velikostí. Obrovská variabilita vám umožní navrhnout si koupelnu přesně podle vašich potřeb a představ.

Image 1

Můžete si vybrat z velkého množství vysokých, nízkých či bočních skříněk a otevřených poličkových dílů, které do sebe dokonale zapadají. Největší změnou prošly skříňky pod umyvadlo. Nyní nabízí ještě více úložného prostoru a možnost doplnění o organizační systém, díky kterému budou vaše zásuvky vždy přehledné a uklizené.

Image 2

Zároveň se všechny kousky koupelnového nábytku ze série Geberit iCon dají snadno kombinovat i se širokou škálou zrcadel a sanitární keramiky – od umyvadel přes WC až po bidety. Ty svými čistými liniemi celou sérii perfektně doplní. A je už jen na vás, jestli se rozhodnete ladit všechny prvky do jedné barvy nebo vás láká kreativní kombinace různých barevných povrchů.

Ideální řešení i do malých koupelen

U koupelnové série Geberit iCon se nezapomnělo ani na ty prostorově nejskromnější koupelny, a proto jsou její součástí i produkty navržené speciálně pro tyto účely. Prostorově úsporné skříňky a police a zkrácená WC či rohová umyvadla jsou ideálním řešením například pro menší koupelny pro hosty.

Image 3
 

Hledáte vybavení pro svoji novou koupelnu? Objevte neomezené možnosti, které vám nabízí variabilní koupelnová série Geberit iCon.

Firemní článek