+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Energeticky úsporná řešení na míru

06.12.2022 Firma: WILO CS, s.r.o. Časopis: 7/2022 , 6/2022

Současná hospodářská situace a prudký nárůst cen energií zvýšily povědomí a poptávku po energeticky úsporných řešeních. V oblasti energeticky účinných řešení čerpadel a systémů je společnost Wilo lídrem trhu.

Mezi nejaktuálnější trendy v oblasti čerpací techniky patří detailní posouzení životního cyklu čerpadla, zhodnocení účinnosti čerpadla a výpočet návratnosti investice. Při záměně některých typů čerpadel je možná úspora spotřeby elektrické energie až 80 %.

Maximální komfort díky asistentu nastavení

Velký displej a nový asistent nastavení zaručují maximálně pohodlné zprovoznění a obsluha čerpadla. Wilo-Stratos PICO ve spojení s novou funkcí Dynamic Adapt plus nabízí nejen maximální energetickou efektivitu, ale taky vysokou spolehlivost díky automatické ochranné funkci.

Image 0

Smart-čerpadlo vhodné pro komerční objekty s řídicím systémem budov

Díky optimalizovaným a inovativním funkcím šetřícím elektrickou energii stanovuje Wilo-Stratos MAXO nové normy pro komerční použití HVAC a pitné vody v oblasti energetické efektivity. S jeho mimořádně intuitivní obsluhou bude ovládání tak jednoduché jako ještě nikdy předtím.

Image 1

Inteligentní suchoběžné čerpadlo na použití pro vytápění, klimatizaci a chlazení

Použití vysoce efektivního čerpadla Wilo-Stratos GIGA2.0-I se doporučuje vždy, když je potřeba dopravit velké množství vody do velké dopravní výšky. Optimální energetická efektivita celkového systému vychází z chytré spolupráce technologie EC motoru IE5 se stávající hydraulikou čerpadla (MEI ≥ 0,7) a také z inovativních regulačních funkcí.

Image 2

  • Integrací inovativních produktů společnosti Wilo již v počáteční fázi návrhu zabezpečíte, že objekt bude energeticky účinný a nákladově efektivní v provozu.
  • V závislosti na použití využívají čerpadla Wilo jen zlomek energie v porovnání s běžnými neřízenými čerpadly.
  • Pomocí online nástroje Wilo-Select 4 si můžete v několika krocích ověřit, které z našich výrobků jsou vhodné pro vaši budovu.

Energetická řešení WILO

Image 3

  • Analýza nákladů životního cyklu (LCC analýza).
  • Energetický audit včetně informací o potenciální úspoře energií.
  • Proaktivní doporučení s možností záměny.
  • Zlepšíte dopad svého systému na životní prostředí.
  • Podpora přechodu na vysoce energeticky účinná čerpadla Wilo.
Firemní článek