+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Elektrotvarovky Frialen® jsou nyní součástí tréninkového polygonu pro správce inženýrských sítí

Jsme rádi, že jsme mohli pomoci společnosti Radeton při výstavbě nového tréninkového polygonu pro všechny správce inženýrských sítí.

Stavba již začala 1. etapou vodovodního potrubí, ale v budoucnu přibude ještě další část vodovodu, plynovodní potrubí, kanalizace, teplovod, kabeláž a také ropovod. Mělo by se tak jednat o nejkomplexnější polygon tohoto druhu. Budou zde probíhat školení odborníku z oblasti inženýrských sítí a bude možné simulovat poruchy a hledat úniky. Díky virtuální a rozšířené realitě lze využít plně digitálně zpracovaný 3D model polygonu. S pomocí tabletu, mobilu nebo virtuálních brýlí bude skutečně “vidět pod zem” a danou situaci si tak bude možné prohlédnout na vlastní oči, ačkoliv se nachází v realitě skrytá pod zemí.

Image 0
 

Podpořili jsme společnost Radeton, která polygon staví a dodali zdarma materiál pro spojování PE vodovodního potrubí – elektrotvarovky Frialen® a tvarovky na tupo. Mezi dodanými tvarovkami jsou například elektrospojky, elektrokolena a T-kusy, závitové přechodové tvarovky, navrtávací odbočkové ventily DAV, navrtávací odbočkové T-kusy DAA, kulové kohouty, zemní soupravy a lemové nákružky s přírubami. Montážní technici byli zaškoleni přímo na polygonu ohledně správné instalace a také jsme zdarma zapůjčili veškeré potřebné montážní příslušenství. Během svařování byl využit nový svařovací přístroj FRIAMAT Prime 7. generace, který byl ovládán pomocí aplikace v mobilním telefonu. Ke všem svarům je tak následně dostupná elektronická dokumentace (např. svařovací protokol, fotografie, GPS poloha a další poznámky).

Na videu se můžete podívat, jak vypadala první fáze výstavby.

Firemní článek
Související produkty