+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Aliaxis připojil do skupiny společnost Lareter a rozšířil tak významně své portfolio trubních systémů pro průmyslové aplikace

Do skupiny Aliaxis se v loňském roce připojila italská společnost Lareter, výrobce PVC a HDPE trubek pro průmyslové a inženýrské aplikace. Díky tomuto spojení tak došlo k významnému rozšíření portfolia Aliaxis a vytvoření komplexní nabídky pro mnoho průmyslových aplikací.

Image 0

LARETER Spa byla založená v roce 1961 a již více než 60 let se věnuje výrobě PVC a HDPE trubek pro průmyslové aplikace, vodovodní, kanalizační a odpadní potrubí i pro zavlažování v zemědělství.

Image 1

Značka LARETER je na trhu ceněna pro své nasazení, kvalitu služeb, spolehlivost a schopnost dostát svým závazkům. Současně může díky svým skladovým zásobám garantovat dodací termíny v rámci Evropy.

Součástí nabídky jsou tedy tlakové PVC trubky i tvarovky, včetně trubek a tvarovek z materiálu PVC-A pro přepravu vody a dalších médií pod tlakem. PVC-A znamená PVC s aditivem a kombinuje odolnost materiálu PVC s pružností polyetylénu. Vzniká tak potrubní systém, který je vysoce odolný proti šíření trhlin a koncentrovanému zatížení. Dále v našem portfoliu najdete HPDE přírubové hydranty, trubky a tvarovky pro studny, nehořlavé PVC NF ME trubky nebo trubky pro vstřikování směsí a další.

V rámci trubních systémů nabízí Aliaxis také několik druhů spojování včetně těsnění FORSHEDA 601 POWERLOCK ™, které odpovídá nebo převyšuje evropské normy pro úpravy vody a kanalizační systémy. Díky své speciální konstrukci toto těsnění zjednodušuje proces instalace potrubí a svou konstrukcí garantuje těsnost a funkčnost celého. Je vhodné pro instalaci PVC trubek nad zemí i pod zemí.

Aliaxis v současnosti dodává své produkty do více než 50 zemí světa. Naší snahou je maximálně vycházet vstříc požadavkům zákazníků. Využíváme širokou základnu znalostí, kterou skupina Aliaxis s více než 15 000 zaměstnanci nabízí, a současně naši zaměstnanci působí lokálně a úzce spolupracují se zákazníky v daném místě.


Brožura o novém portfoliu ke stažení
Firemní článek
Související produkty