+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Zajistěte zákazníkům jejich vysněný dům

Rodiny dnes velmi často kupují staré domy, které přestaví tak, aby odpovídaly jejich představám. To často vyžaduje velké změny dispozice domu a například umístění koupelen nebo kuchyní tam, kde dříve v domě nebyly. V těchto případech lze využít přečerpávací stanice SOLOLIFT2.

Image 0

SOLOLIFT2 je řada přečerpávacích stanic určená pro shromažďování a přečerpání odpadní vody z prostor mimo dosah přímého napojení na odpad nebo v místech, kde není přirozený spád. SOLOLIFT2 lze použít například:

  • Pro kuchyňské ostrůvky, kdy vznikne v kuchyni prostor, který je často středobodem celého domu. Stanice SOLOLIFT2 C-3 je ideální řešení pro přečerpávání odpadní vody z myčky, pračky nebo dřezu.
  • V koupelnách se závěsnou toaletou, které se lépe uklízí a vypadají moderně a elegantně. Pro takové aplikace je ideálním řešením stanice SOLOLIFT2 CWC-3.

SOLOLIFT2 zkrátka nabízí variantu pro každou situaci. Stáhněte si bezplatného průvodce výběrem a podívejte se, jak můžete zákazníkům pomoct s jejich dalším projektem.

VYBERTE SI SVOJI STANICI SOLOLIFT2

Firemní článek
Související produkty