+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Věděli jste, že 40 % evropských vytápěcích systémů je neúčinných?

Každé čerpadlo, které je starší než 10 let, je pravděpodobně mnohem méně účinné než novější modely. Pravdou je, že výměna staršího cirkulačního čerpadla může ušetřit vašim zákazníkům až 75 % spotřeby energie a přitom vám poskytuje vynikající obchodní příležitost.

Image 0

Pokud by byla ve skutečnosti vyměněna všechna stará cirkulační čerpadla za výrobky, například ALPHA2, ALPHA3 a UPM3 GO Balance, úspora energie by se rovnala průměrné spotřebě čtyřech miliónů Evropanů!

Účinná cirkulační čerpadla jsou budoucnost

Stejně jak jsou vysoce účinná cirkulační čerpadla šetrná k životnímu prostředí, mohou také ušetřit významné množství peněz vašim zákazníkům. Také vám poskytují jednoduchý a užitečný způsob zlepšení vašeho vlastního podnikání. Stáhněte si aplikaci pro výměnu Grundfos GO Replace a zjistíte, že modernizace nebo výměna starých malých cirkulačních čerpadel je mnohem snadnější než kdykoli předtím.

Proveďte první krok v podporování Evropy při snižování emisí tím, že pomůžete vašim zákazníkům šetřit peníze – navštivte Ecademy, kde získáte další informace a příležitosti online školení týkajících se výměny čerpadel.

PODÍVEJTE SE NA VIDEO

Výměna neúčinných za vysoce účinné

Když jste zavoláni na opravu starého kotle, tepelného čerpadla nebo oběhového čerpadla, existuje 50% šance, že narazíte na cirkulační čerpadlo Grundfos. A i když to může vypadat, že výměna jednoho cirkulačního čerpadla neznamená mnoho, pokud přidáte kolik jste jich vy a vaši kolegové vyměnili za celý rok, výsledkem je významná úspora. A proto Grundfos usnadnil nalezení nejlepšího čerpadla pro jakýkoli otopný systém.

Firemní článek
Související produkty