+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Kompaktní domácí vodárna s integrovanou řídicí jednotkou - SCALA1

Pokud jste v minulosti instalovali naše domácí vodárny MQ, jejichž prodej byl již ukončen, a hledáte nyní jejich vhodnou náhradu Grundfos, pak vám doporučujeme naše domácí vodárny SCALA1.

Image 1

GRUNDFOS SCALA1 je kompaktní samonasávací domácí vodárna, která je vybavena integrovanou řídicí jednotkou pro automatický provoz. Čerpadlo automaticky zapne při poklesu tlaku a vypíná po skončení průtoku. SCALA1 obsahuje všechny komponenty domácí vodárny v jednom řešení a její instalace je snadná a rychlá.

Domácí vodárna SCALA1 je ideální pro tato použití:

  • zavlažování zahrad
  • zásobování vodou pro menší rodinné domy (1-2 osoby)
  • zasobování vodou pro chaty a chalupy

Domácí vodárna SCALA1 navíc nabízí instalatérům a uživatelům průlomovou technickou novinku a tou je možnost sestavit TWIN (zdvojenou) verzi této domácí vodárny. Pokud potřebujete dosáhnout většího průtoku (až 10 m3/h), nebo pokud chcete mít 100% zálohu, pak je pro vás SCALA1 TWIN možným řešením.

Stáhněte si porovnání vodáren MQ a SCALA1 a mějte ho vždy po ruce.

Srovnání domácích vodáren SCALA a MQ 

Image 0

Staňte se odborníkem na domácí vodárny SCALA1

V Grundfos Ecademy máme výuková videa, ve kterých se dozvíte důležité informace k instalaci, uvedení do provozu a správnému nastavení funkcí vodárny SCALA1. Videa můžete sledovat kdykoliv a vrátit se k nim pokaždé, když budete potřebovat.

Chci se dozvědět více

Firemní článek
Související produkty