+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Všestranný MAGDOS – membránová dávkovací čerpadla poháněná magnetem 0,5 – 15 l/h do 16 bar

07.03.2022 Firma: AQUINA, s.r.o.

Zodpovědné dávkování chemikálií
Dávkování bez kompromisu, účel magnet-membránových dávkovacích čerpadle MAGDOS. Přes více typů dávkovacích čerpadel se jedná o jeden případ použití, správné řešení také pro vysoké nároky.

Image 0

Dávkování bez kompromisu, účel magnet-membránových dávkovacích čerpadle MAGDOS. Přes více typů dávkovacích čerpadel se jedná o jeden případ použití, správné řešení také pro vysoké nároky.

Výkonový rozsah zahrnuje od 0,5 do 15 l/h při protitlaku až 16 bar. Dvojité kuličkové ventilky obstarávají přesné dávkování. Pro nastavení dávkovaného množství se může být ručně zdvihová frekvence upravena, nebo externě přes řídící kontakty nebo od 0/4 – 20 mA signálu být změněno. Dle aplikace se může docílit dávky s různými provedením materiálu, napojením na sací, výtlačné straně. Pro optimální výsledek a rychlou instalaci jsou k dispozici sety příslušenství sestávající z hadiček, vstřikovačů.

Jednoduché zacházení

Díky robustnému a bezúdržbovému magnetickému pohonu jsou požadovaná média např. kyseliny, louhy, flokulanty zodpovědně a přesně dávkovány. MAGDOS míří nejen na elegantní design. Představuje i grafický display a vícejazyčné menu. Ve spolupráci s ovládáním přes integrovanou klávesnici obstarává jednoduché ovládání. Jako opce je MAGDOS také s rozhraním pro Ethernet k dodání. Přes datové rozhraní es může zdvihová frekvence, počet zdvihů, doba, šarže a mnoho dalšího nastavovat. Od dávkovacího čerpadla jsou dále přebírány chybová a poruchová hlášení. MAGDOS požaduje díky své kompaktní stavbě minimální montážní plochu. Tímto lze také menší kompaktní dávkovací systémy bez problémů integrovat. Dle požadavku může dávkovací čerpadlo pracovat ve třech polohách. Na stojato, levostranná, pravostranná montáž na zeď.

Přehled

Image 1Tab. 1 • Magdos
Image 2Tab. 2 • Způsoby provozování
Image 3Tab. 3 • Vstupy / výstupy

Technická data

Image 4Tab. 4 • Magdos LD

Dávkovací křivky

Tyto dávkovací výkony byly stanoveny výrobcem na zkušebně. Jsou platné při teplotě 20 0C pro vodu, při 100% zdvihové frekvenci. Jiné médium (hustota, viskozita a teplota) mění výkonové křivky. Tímto dle místních podmínek u aplikace, by mělo být dávkovací čerpadlo zkalibrováno.

Image 5

Rozměry

Image 6Obr. 1 • MAGDOS s dávkovací hlavou z PVC, PP nebo PVDF všechny rozměry v „mm“

Image 7Obr. 2 • MAGDOS s dávkovací hlavou z Nerezu (1.4571) všechny rozměry v „mm“
Image 8Tab. 5 •

Další možnosti napojení Vašeho dávkovacího čerpadla obdržíte na dotaz.
Firemní článek
Související produkty
Kabinetový změkčovací filtr typ WK Standard 60 – BNT
detail
Kabinetový změkčovací filtr typ SMK - BNT
detail
Kompaktní domácí reverzní osmóza MRO-2008
detail
Dávkovací čerpadlo MEMDOS MR
detail
Dávkovací čerpadlo FEDOS E/DX
detail