+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Větší výkon nebo ještě spolehlivější provoz - SCALA1 ve zdvojené verzi

Domácí vodárna SCALA1 nabízí instalatérům a uživatelům průlomovou technickou novinku a tou je možnost sestavit TWIN (zdvojenou) verzi této domácí vodárny. Pokud potřebujete dosáhnout většího průtoku (až 10 m3/h), nebo pokud chcete mít 100% zálohu, pak je pro vás SCALA1 TWIN možným řešením.

Pomocí speciální sady příslušenství propojíte dvě vodárny mezi sebou jak hydraulicky, tak komunikačně - elektronicky. V této sadě je základová deska, propojovací trubky s ventily, komunikační kabel obou elektronik i upevňovací šrouby. Všechny chytré funkce jsou samozřejmě obsahem i tohoto zdvojeného provedení TWIN.

Image 0

Takto propojené dvě vodárny můžete provozovat ve dvou režimech, podle toho, co od nich očekáváte. Provozní režimy volíte přes chytrý telefon s aplikací GO Remote. Pokud chcete mít čerpadla stejně využívaná, natavíte buď požadovaný počet sepnutí, nebo délku provozní doby, než se čerpadla mezi sebou vystřídají. Čerpadla pak změní prioritu, které se zapne jako první pokaždé, když vyprší nastavená hodnota délky provozní doby, nebo počtu sepnutí.

Pokud očekáváte větší výkon (průtok), můžete zvolit režim Provoz/pomoc, kdy obě čerpadla mohou běžet současně. Když první čerpadlo již nezvládá uspokojovat poptávku na straně odběru, sepne se na pomoc druhé čerpadlo.

Pokud očekáváte 100% zálohu, zvolíte režim Provoz/záloha. V tomtu režimu poběží vždy pouze jedno čerpadlo, druhé čerpadlo slouží jako záložní.

Podívejte se na video, kde domácí vodárnu SCALA1 a všechny její výhody představuje náš kolega z obchodu.

VÍCE O VODÁRNÁCH SCALA1

Firemní článek
Související produkty