+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Ušetřete výměnou starého čerpadla za nové

20.04.2023 Firma: WILO CS, s.r.o. Časopis: 1/2023

V důsledku aktuálního světového politického vývoje dodavatelé energií výrazně zvyšují ceny. To je však jen pomyslná špička ledovce, protože elektřina v Evropě zdražuje už láta a konec tohoto zdražování je bohužel v nedohlednu. Čerpadla jsou považována za relativně nízkou investici, a především rychlé protiopatření s vysokým potenciálem.

Image 1

Společnost Wilo je známá jako průkopník v technilogii čerpací techniky s vysokou účinností pro nejrůznější oblasti použití. Naše výrobky díky nejnovější technologii motorů a různým možnostem řízení umožňují ve srovnání se zastaralými, neregulovanými čerpadly úspory elektrické energie až 80% (v závislosti na použití).

Na začátku letošního roku 2023 jsem uvedli nová energeticky úsporná irkulační čerpadla pro teplou užitkovou vodu Yonos PICO - Z a Stratos PICO - Z.

Kompaktní Yonos PICO - Z a Stratos PICO - Z jsou ideálním nástupcem pro přechod na energeticky úsporná oběhová čerpadla v aplikacích teplé užitkové vody v rodinných domech, dvojdomech, vícegeneračních domech i v menších komerčních objektech. Vysoce účinná čerpadla, která jsou vybavena tepelně izolačním pláštěm, nabízí svým nerezovým tělem vysokou hygienickou bezpečnost. Díky Wilo  - Connector je instalace do elektrické sítě velice snadná.

Image 0

Firemní článek