+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Testo Česká republika oslavuje 25 let jistoty a inovací - 25 let měření, inovací a růstu

14.03.2024 Firma: TESTO, s.r.o. Časopis: 1/2024

Společnost Testo Česká republika, lídr v oblasti profesionální měřicí techniky, letos v lednu slaví 25 let svého působení na českém a slovenském trhu. Od skromných začátků s několika zaměstnanci se firma rozrostla do silného týmu více než 20 odborníků, kteří z pražské centrály poskytují špičkové služby v oblasti měřicí techniky. Zákazníkům je také k dispozici autorizovaný servis a akreditovaná kalibrační laboratoř, která je na vysoké úrovni nejen vybavením, ale také kvalitně vyškolenými pracovníky. Laboratoř splňuje normu ČSN EN ISO/IEC 17025 – která je pravidelně kontrolována dozorovými audity od ČIA.

Globální odbornost, lokální přítomnost

Koncern Testo, s 67letou historií, je globálním lídrem v oblasti měřicích přístrojů a řešení. Společnost s hlavním sídlem v německém Titisee zajišťuje vývoj, výrobu a prodej svých přístrojů. Součástí služeb je také nabídka servisu a kalibrací. Značka Testo je zastoupena prostřednictvím silné sítě poboček po celém světě. V České republice, kde Testo působí od roku 1999, nabízí firma akreditovanou kalibrační laboratoř, záruční a pozáruční servis a širokou škálu služeb, včetně kalibrací přímo u zákazníka.

Inovace v měřicí technice

Měřicí přístroje se značkou Testo nacházejí uplatnění v oblastech vytápění, klimatizace, chlazení, průmyslových aplikací, ve farmacii a zdravotnictví, při monitorování vnitřního prostředí nebo kvality potravin. Přístroje Testo jsou známé svými inovativními řešeními a to díky jejich technické vyspělosti a uživatelským funkcím, jako je elektronické zasílání protokolů a integrace se smart zařízeními.

Image 1

Vize a investice do budoucnosti

Testo se zavázalo investovat 10 % svého ročního obratu do výzkumu a vývoje, aby každý rok přinášelo nové inovativní digitální přístroje a řešení. Důraz je kladen na technickou podporu zákazníků a neustálé zvyšování kompetencí týmu. Rozšiřování služeb akreditované kalibrační laboratoře je klíčové pro reakci na potřeby zákazníků a jejich podnikání.

Zastoupení Testo v České a Slovenské republice

Image 0

V rámci České republiky se společnost Testo opírá o vlastní odborný prodejní tým včetně vnitřní podpory a moderní e-shop. Dále je zákazníkům k dispozici síť hlavních autorizovaných partnerů, kteří zastupují naše přístroje v celém jejich portfoliu. Jižní a Západní Čechy jsou v péči společnosti KUBOUŠEK EU holding, a. s. (www.kubousek.testo.cz), zatímco Severní Moravu zastupuje ZAM-Servis, s.r. o. (www.zam.testo.cz) a Jižní Moravu pak Radek Kadlec (www.testoinfo.testo.cz).

Na Slovensku má Testo dva hlavní autorizované partnery. ProTechnika, s. r. o. (www.protechnika.sk) se stará o zákazníky v západní části země, zatímco východní část pokrývá K-TEST, s. r. o. (www.meracie-pristroje.eu).

Všichni naši certifikovaní
partneři nabízí kompletní obchodní zázemí, skladové kapacity, základní servisní služby a fungují také jako sběrná místa pro přístroje určené ke kalibraci. Zákazníci mají možnost využít předvede- ní nebo zapůjčení přístrojů a mohou se spolehnout na kompetentní technickou podporu. Vedle těchto hlavních partnerů je možné přístroje Testo zakoupit také u specializovaných prodejců a ve velkoobchodech, což zajišťuje širokou dostupnost našich produktů po celém Česku a Slovensku.

Oslava 25 let úspěchu

Testo Česká republika se těší na další roky inovací a růstu, přičemž si váží důvěry a podpory svých zákazníků a partnerů. Oslava 25 let úspěšného působení je nejen příležitostí k ohlédnutí za dosaženými úspěchy, ale i k nastavení nových cílů pro budoucnost.

Image 2

Firemní článek