+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Světová třída ve svém oboru.

15.02.2024 Firma: TESTO, s.r.o.

Jednoduše nastartujte a přidejte plyn – s bezkonkurenčními nástroji pro systémy vytápění.

Image 1

Srdečně Vás zveme do naší expozice na 25. mezinárodním veletrhu technických zařízení a technologií pro udržitelnou budoucnost – Aquatherm Praha 2024.

Veletrh probíhá od 5. – 8. 3. 2024 na výstavišti PVA Expo v Praze 9 – Letňanech.

Máme pro Vás připraveny akční sady analyzátoru spalin testo 300. Tento přístroj umožňuje paralelní měření až dalších čtyřech veličin - rychle, efektivně a bezdrátově. Intuitivní dokumentace v aplikaci testo Smart šetří Váš čas.

Novinkou na tomto veletrhu je analyzátor spalin testo 310 II, který kombinuje nejlepší efektivitu ve své třídě s jednoduchostí při uvádění do provozu a údržbě systémů vytápění. Na individuálně konfigurovatelném displeji je vše přehledně na očích a s chytrými sondami lze měřit až sedm měření současně.

Na stánku jsou pro Vás připraveny akční nabídky termokamer testo 868s a testo 872s, které jsou díky svým parametrům ideálním pomocníkem pro většinu oborů v oblasti TZB.

Dále u nás najdete přístroje pro měření na VZT systémech, pro servis a instalaci chladicích systémů a tepelných čerpadel, přístroje pro měření elektrických veličin a mnoho dalšího.

Přijďte si prohlédnout akční nabídky a novinky na náš stánek číslo 310 v hale 3.

Těšíme se na Vás!

Image 0

Více informací na www.testo.cz

Firemní článek