+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Snižte rizika v systému posilování tlaku vody

Zvyšte spolehlivost systému pro vás i vaše zákazníky s domácími vodárnami SCALA

Provozní rizika v systému pro posílení tlaku

Posilovací čerpadla a domácí vodárny nejsou navržené pro chod nasucho. Pokud dojde voda ve zdroji nebo je nedostatečný přívod vody z městského vodovodu, může to způsobit chod čerpadla nasucho (bez vody), což pravděpodobně povede k jeho přehřátí a nakonec k jeho poruše.
Chod nasucho, nadměrná spotřeba vody, úniky vody z potrubí nebo dokonce vyplavení domácnosti – to vše jsou rizika, která ohrožují provoz systémů zvyšování tlaku vody. Díky chytrým domácím vodárnám lze však tato rizika snížit.
Image 1
Provozní rizika je možné vyloučit, pokud je může domácí vodárna nebo čerpadlo detekovat a adekvátně na ně včas reagovat. Pro ochranu posilovacího systému jsou domácí vodárny SCALA1 a SCALA2 vybaveny několika ochrannými funkcemi, které jsou na ovládacím panelu (SCALA2) a v aplikaci GO Remote (SCALA1) jako alarmy. To umožňuje řešit problémy dříve, než způsobí nějaké škody.
Domácí vodárny Grundfos SCALA1 SCALA2 například umí upozornit na možný nedostatek vody v systému díky svým zabudovaným ochranným funkcím. Nedostatek vody je pak indikován alarmem na ovládácím panelu nebo v aplikaci Grundfos GO. Díky kvalitním materiálům a moderním technologiím navíc zákazníci ušetří peníze, minimalizují riziko poškození majetku a docílí optimálního pohodlí 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

S vodárnami SCALA získáváte bezpečný provoz a funkce, které zajišťují optimální komfort v celé domácnosti, šetří peníze za nadměrnou spotřebu vody a zabraňují škodám na majetku.

Prozkoumejte řadu domácích vodáren SCALA od Grundfosupodívejte se, co všechno umí.

Firemní článek
Související produkty