+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Rozhodněte se pokaždé správně

Každé čerpadlo řady UNILIFT má při čerpání znečištěné nebo neagresivní šedé vody z domácností své přednosti.

Image 0

Ponorná odvodňovací čerpadla UNILIFT lze použít jako přenosná řešení pro odčerpávání vody například po zatopení, ale také pro stálou instalaci.

Abyste však mohli určit, které čerpadlo UNILIFT je pro danou situaci nejlepší, je důležité vzít v potaz kvalitu vody, velikost volných částic ve vodě a dopravní výšku.

Proto jsme připravili průvodce výběrem, který vám pomůže s výběrem čerpadla UNILIFT.

STÁHNOUT PRŮVODCE VÝBĚREM

Image 1

Seznamte se s novým UNILIFT APG s řezací zařízením

UNILIFT APG je všestranné a spolehlivé čerpadlo s řezacím zařízením, určené pro čerpaní odpadní vody včetně splaškové odpadní vody v rodinných domech a menších budovách. Je vybaveno prověřeným a spolehlivým řezacím zařízením, které mají čerpadla Grundfos SEG. Pevné částice dokáže rozmělnit na malé kousky, takže je snazší odpadní a černou vodu z domácností přečerpávat do kanalizace.

Čerpadlo UNILIFT APG je vhodné pro různé aplikace ať už v rodinných domech či nízkopodlažních obytných domech. Lze jej nainstalovat ven do čerpací jímky nebo může být součástí přečerpávacích stanic „UNOLIFT / DUOLIFT“, které se umísťují v budově do suterénu pod úrovní kanalizace. Čerpadlo lze použít také jako přenosné samostatné řešení (ovšem s ohledem na připojení výtlačného potrubí přírubou).

Chcete se dozvědět více? Přejděte na náš web a podívejte se na video nebo si stáhněte leták o UNILIFT APG.

VÍCE O ČERPADLECH UNILIFT APG

Firemní článek
Související produkty