+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Radiátory s nadhodnotou

10.12.2021 Firma: ISAN Radiátory s.r.o. Časopis: 7/2021

Koupelnové radiátory jsou koncovým zařízením v rámci otopné soustavy, ale to rozhodně neplatí pro jejich význam z pohledu uživatele.

Máme právo volit

Nutná je vždy správná volba technických a estetických parametrů topného zařízení, která zohlední požadavky instalatéra, projektanta i architekta a otevře nové možnosti pro jeho využití. ISAN Radiátory s.r.o. nabízí více jak 150 modelů otopných těles, z nichž některá jsou určena pro specifické instalace včetně atypických modelů z hlediska rozměrů i možností připojení do otopné soustavy.

Image 1Obr. 1 • Radiátor NIX 1750 × 1000 mm, žlutá RAL1016

Míříme do prostoru

Nástěnné otopné ocelové těleso je osvědčený způsobem, jak efektivně distribuovat teplo v obytných i komerčních budovách a řešení ve formě článkových, deskových či koupelnových radiátorů jsou prověřená časem. ISAN přichází s nabídkou specializovaných topných prvků, které rozšiřují obvyklé funkce o využití prostoru, který je pro standardní modely nedostupný. Koupelnové a designové radiátory s nadhodnotou v podobě sušení na přídavných a výklopných policích „před tělesem“. Prostor před radiátorem byl zapovězený a v podstatě nevyužitý. Dříve byl koupelnový radiátor pri­márním zdrojem tepla, který doplňkově sloužil k zavěšení textilu. S přechodem na nízkoteplotní zdroje tepla a podlahové vytápění představuje koupelnový radiátor především zařízení, u kterého není podstatný vysoký výkon, ale design a nabídka prvků pro sušení.

Image 2Obr. 2 • Radiátor RYTMO s háčky 1775 × 600 mm, lipová zeleň RAL6021

Plně vytápěná flexibilní police

Flexi, Rytmo a Finix jsou tři modely vybavené výklopnými policemi. Počet polic se mění s ohledem na velikost radiátoru. Plně protopená police ukrytá v těle radiátoru funguje jako běžné otopné těleso. Uvnitř všech profilů a trubek proudí topná kapalina a po vyklopení slouží jako praktický sušák nebo police pro nahřívání osušek. Průtočný kloub je limitován dorazy, takže rozsah výklopu je omezen na 90° pro pohyb ze svislé do vodorovné polohy.

Pro zhlédnutí videa načtěte QR kód.

Image 3

Radiátory je možné provozovat také v elektrickém provedení s topnou patronou a regulátorem dle vlastního výběru. Součástí nabídky jsou praktické kryty vybavené háčky v barvě radiátoru (Flexi) a v barvě chrom (Rytmo).

Image 4Obr. 3 • Radiátor FLEXI 1735 × 600 mm, černý samet S40

NIX, FINIX účel světí prostředky

Radiátory Nix a Finix jsou záměrně navrženy jako mohutné velkoplošné sušáky s mnoha variabilními prvky. Určeny jsou především pro majitele rodinných domů, chalup a horských chat. Uplatnění najdou v zázemí výrobních provozů, šatnách sportovišť, škol a školek. Ve wellnes centrech, saunách nebo bazénech. Dodávány jsou v provedení pro přímotopný elektrický provoz i pro napojení na centrální otopnou soustavu. Připojení je možné upravit pro potřeby stávajících rozvodů. Barevné provedení je přizpůsobeno požadavkům zákazníka, k dispozici je výběr ze standardního vzorníku dle RAL a také matný, metalický nebo strukturovaný lak.

Image 5Obr. 4 •l Radiátor FINIX 1500 × 750 mm, lak šampaň S31


Kontakty: ISAN Radiátory s.r.o., Poříčí 26, 678 01 Blansko, CZ. Tel. +420 516 489 138, obchod@isan.cz, www.isan.cz

Firemní článek