+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Prvorepublikový ples AOVT 2022

NESMÍME PŘESTAT SPOLEČENSKY ŽÍT. Proto vytváříme k vzájemnému setkávání podmínky.

Image 0

Překážky posledních let způsobily změnu struktury komunikace ve společnosti. Někteří si až moc zvykli na individuální virtuální život, jiní jsou lační po osobním setkávání, které bylo značně omezeno. Na přelomu dubna letošního roku proběhla již tradiční a významná společenská událost Asociace obchodu voda – topení z.s., Prvorepublikový ples AOVT.

Image 1

Kvůli naplnění kapacity se letos nedostalo na všechny. Sál byl plně obsazen významnými osobnostmi z oblasti energetiky, topenářství, stavebnictví a zástupci význačných velkoobchodů, výrobců a realizačních firem. V reprezentativním prostředí u dobré muziky, kvalitního rautu a moravského vína, panovala skvělá nálada, která dopomohla k získání nezapomenutelných zážitků a navázání nových, či obnovení starých přátelských kontaktů. Taneční parket i číše vína byly plné.

Image 2

Několikaletá tradice tohoto plesu se projevila na nejlepší kvalitě služeb, noblesnosti a reprezentativnosti. Bez nadsázky můžeme říct, že Prvorepublikový ples AOVT již patří mezi nejhezčí v ČR.

Image 3

Image 4

Firemní článek