+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Překvapivě všestranná – Nová toaleta s integrovanou sprchou Geberit AquaClean Tuma

06.11.2017 Firma: GEBERIT spol. s r.o

Nová toaleta s integrovanou sprchou Geberit AquaClean Tuma v sobě spojuje čistý, elegantní design se sofistikovanou a inovativní technologií. Jako kompletní řešení je vhodná pro širokou škálu použití. K dispozici je rovněž jednodušší alternativa v podobě sedátka s integrovanou sprchou, které lze dodatečně namontovat na stávající keramickou mísu. Toaleta Geberit AquaClean Tuma byla poprvé představena na veletrhu ISH ve Frankfurtu v roce 2017 a do prodeje byla uvedena v dubnu téhož roku.

Image 0• Geberit AquaClean Tuma nabízí překvapivě všestranné řešení vhodné pro každou koupelnu.

Všestranně použitelná

Toaleta s integrovanou sprchou Geberit AquaClean Tuma si razí svou cestu na trh jako kompaktní a všestranné řešení vhodné pro každou domácnost. Netrpělivě očekávaná novinka inovativní řady toalet AquaClean má potenciál oslovit širokou skupinu zákazníků.

Toaleta AquaClean Tuma z dílny designéra Christopha Behlinga harmonicky splyne s interiérem každé koupelny. Díky svému aerodynamickému designu a mimořádně štíhlým proporcím propůjčí elegantní vzhled i malým koupelnám a dokáže je poměrně rychle a snadno proměnit v domácí wellness oázu. AquaClean Tuma je ideálním řešením pro ty, kteří by rádi využívali všech výhod, které poskytuje očista vodou, ale nechtějí se ve svých koupelnách pouštět do žádné zásadní rekonstrukce.

Budete překvapeni, kolika různými způsoby je možné novou toaletu s integrovanou sprchou od firmy Geberit zkombinovat s ostatními prvky interiéru. Její designový kryt, který je k dispozici v několika barvách a materiálech, lze sladit s tlačítkem splachování Geberit a pozvednout tak vzhled celé koupelny.

Vybavena sofistikovanou technologií

„Geberit AquaClean Tuma je výsledkem našeho dlouhodobého zaměření na design, komfort, čistotu a ekologickou udržitelnost a zároveň jasným důkazem toho, že jdeme správnou cestou,“ říká Armin Gierer, vedoucí produktové řady Geberit AquaClean. Pod jednoduchým a elegantním designem tohoto chytrého produktového konceptu se skrývá sofistikovaná a inovativní technologie, jako například průtokový ohřívač optimalizovaný pro tvrdou vodu, funkce odstranění vodního kamene nebo vysoce efektivní technologie sprchování WhirlSpray s nízkou spotřebou vody.

Další funkce, jako například ohřev sedátka, osoušení teplým vzduchem, odsávání zápachu a keramická mísa bez okrajů Rimfree® ještě více umocňují prožitek komfortu a pohodlí. Uživatelsky přívětivé dálkové ovládání umožňuje intuitivním způsobem nastavit všechny funkce tak, aby vyhovovaly osobním preferencím majitelů. Od poloviny roku 2017 bude Geberit nabízet také aplikaci s dodatečnými funkcemi, která umožní ovládat toaletu pomocí chytrého telefonu.

Ideální a flexibilní řešení!

AquaClean Tuma je k dispozici především jako kompletní toaleta s dokonale přizpůsobenou WC mísou a skrytým přívodem vody a elektřiny.

Alternativou tohoto kompletního řešení je sedátko Geberit AquaClean Tuma pro dodatečnou montáž na stávající keramickou mísu. Toto sedátko, které lze bez problémů připevnit na různé modely keramických mís, je ideálním řešením pro obyvatele pronajatých nemovitostí, neboť jeho instalace nevyžaduje žádné větší stavební úpravy. Díky tomuto důslednému a systematickému přístupu není nutné zahrnovat toaletu ani sedátko s integrovanou sprchou do stavebních projektů, protože kromě připojení na elektřinu nevyžadují žádné další stavební přípravy. Nové sedátko s funkcí sprchy je rychlým a flexibilním řešením pro podnájemníky, kteří si chtějí dopřávat všech výhod očisty vodou i v přechodném bydlení.

Jednoduchá instalace

Jak se již stalo u výrobků Geberit samozřejmostí, zvládne Geberit AquaClean Tuma snadno namontovat jeden instalatér, a to navzdory tomu, že celková váha toalety přesahuje 25 kg. Je to umožněno chytře promyšlenou obalovou koncepcí s integrovanou montážní pomůckou, díky které lze s toaletou lehce manipulovat. Veškeré technické komponenty jsou integrovány do funkční jednotky nad keramickou mísou a jsou v případě nutných servisních zásahů snadno přístupné.

Neexistuje snad žádná stavební situace, ve které by toaleta Geberit AquaClean Tuma nemohla být použita. Díky standardním rozměrům připojení Geberit je toaleta kompatibilní se všemi instalačními systémy a rovněž se sanitárními moduly Geberit Monolith a designovým panelem Geberit AquaClean.

Jednoduchá a bezpečná

Všechny toalety Geberit AquaClean jsou vybaveny integrovaným mechanismem, který je odděluje od rozvodů pitné vody, a proto jejich montáž nevyžaduje instalaci dodatečných zařízení, která by zaručovala soulad s normami EN 1717 a EN 13077. Díky perfektnímu sladění s montážními prvky Geberit je možné sanitární a elektrické části instalovat nezávisle na sobě.

Svěžest horských bystřin

Stejně jako jména „Sela“ a „Mera“ ztělesňuje „Tuma“ čistotu a energii švýcarských horských řek.

Řeka Tuma nacházející se ve švýcarském kantonu Graubünden je jedním z pramenů řeky Rýn. Vyvěrá na východním úbočí hory Rossbodenstock, dále protéká jezerem Toma (místní mu říkají Tuma) a o pár kilometrů dál vtéká do Předního Rýna, jednoho ze dvou hlavních pramenů řeky Rýn. Nová toaleta Geberit AquaClean Tuma s integrovanou sprchou naplňuje naši přirozenou touhu po svěží čistotě, jejímž synonymem se stala právě značka Geberit AquaClean.

Fotografie toalety Geberit AquaClean Tuma:

Image 1• Chytrý produktový koncept: Toaleta Geberit AquaClean Tuma s integrovanou sprchou umožňuje optimální využití prostoru a může být nainstalována bez větších stavebních úprav.

Image 2• Jednoduchá dodatečná montáž: Jako alternativa ke kompletnímu řešení existuje AquaClean Tuma také ve formě sedátka s integrovanou sprchou, které lze dodatečně připevnit na stávající keramickou mísu.

Image 3• Jemná, osvěžující sprcha: Patentovaná technologie sprchování WhirlSpray poskytuje jemnou a osvěžující očistu a zároveň má nízkou spotřebu vody.

Image 4• Intuitivní dálkové ovládání: Pomocí panelu se ovládají klíčové sprchovací funkce a výrazná tlačítka umožňují snadnou a pohodlnou orientaci.


Další informace a fotografie najdete na www.geberit-aquaclean.cz.

Skupina Geberit je lídrem evropského sanitárního trhu s globální působností a velmi silnou lokální přítomností ve většině evropských zemí. Svým zákazníkům poskytuje unikátní přidanou hodnotu v oblasti sanitárních technologií a koupelnových zařizovacích předmětů. Výrobní síť zahrnuje přes 30 závodů, z nichž šest se nachází mimo evropský kontinent. Vedení koncernu má své sídlo ve městě Rapperswil-Jona ve Švýcarsku. Geberit vykázal v roce 2015 čistý roční obrat ve výši 2,6 miliardy švýcarských franků a zaměstnává 12 000 lidí ve více než 40 zemích světa. Akcie Geberit se obchodují na švýcarské burze SIX a od roku 2012 jsou součástí indexu SMI (Swiss Market Index).

Firemní článek