+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Pohodlnější bydlení díky snadnému vyvažování

Rychlá a snadná distribuce tepla díky aplikaci GO Balance.
Vyzkoušejte náš jednoduchý a spolehlivý nástroj pro hydronické vyvažování otopných soustav.

Získejte jednoduchý a spolehlivý nástroj pro vyvažování, který vám pomůže s každodenní prací! Díky aplikaci Grundfos GO Balance můžete optimalizovat distribuci tepla v otopných soustavách rychleji a snadněji, než kdy dříve a tím zvýšit pohodlí v domácnostech vašich zákazníků. Stačí si do chytrého telefonu stáhnout aplikaci GO Balance a aplikace vás hydronickým vyvažováním sama krok za krokem provede.

Hydronické vyvažování otopných soustav s pomocí čerpadel Grundfos a aplikace GO Balance

Aplikace Grundfos GO Balance poskytuje instalatérovi snadný a spolehlivý nástroj pro každodenní práci při hydronickém vyvažování otopných soustav, ve kterých jsou instalována čerpadla Grundfos. Hydronické vyvážení zajišťuje optimální distribuci horké vody v otopné soustavě. Tím získáte požadovanou teplotou ve všech místnostech a zvýšíte pohodlí celé své domácnosti.

Image 1

Instalatér, ihned po stažení aplikace do chytrého telefonu nebo tabletu, může využívat těchto výhod aplikace GO Balance:

Vyvážení otopné soustavy

Aplikace vás krok za krokem provede celým procesem vyvažování otopné soustavy s radiátory, podlahového vytápění nebo kombinované soustavy. Je to rychlejší a snazší než s tradičními nástroji.

Vytvoření zprávy na místě

Všechny údaje a výpočty jsou doslova ve vaší dlani. Jakmile bude systém vyvážen, bude automaticky vygenerována zpráva – kterou lze uložit a poslat e-mailem přímo z aplikace.

Přístup ke starším výsledkům vyvažování

Pokud potřebujete, máte všechny starší výsledky vyvažovaní přístupné prostřednictvím aplikace.

Výhody pro obyvatele domácnosti

Majitelé domů a bytů budou mít prospěch ze zvýšeného pohodlí. Každá místnost bude vytopená na požadovanou teplotu a v závislosti na systému vytápění lze dosáhnou úspor nákladů a energií.

Vyzkoušejte si aplikaci GO Balance ještě dnes.

Firemní článek
Související produkty