+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nový analyzátor spalin Testo 310 II

21.11.2023 Firma: TESTO, s.r.o. Časopis: 5/2023

Testo uvádí na trh nový analyzátor spalin pro základní měření na otopných zařízeních. Jeho intuitivní ovládání z něj dělá praktického pomocníka všech servisních techniků.

Image 0

Nový analyzátor spalin Testo 310 II kombinuje jednoduché funkce s vysokou přesností měření, proto je ideální pro všechna základní měření u systémů vytápění. Dlouhá výdrž akumulátoru více než osm hodin Vám zaručuje vysokou disponibilitu. Snadné provádění všech jednotlivých měření současně a zobrazení měřených veličin na displeji analyzátoru s vysokým rozlišením.

Displej je snadno konfigurovatelný přes aplikaci testo Smart a uživatel si jej může dle potřeby individuálně přizpůsobit. Díky snadné manipulaci a kompaktnímu provedení je Testo 310 II odolným nástrojem pro každodenní práce – i v náročném prostředí.

Tiskárna s Bluetooth® rozhraním, která je speciálně vyvinutá pro Testo 310 II, umožňuje podle potřeby vytvářet přehledné zprávy přímo na místě měření.

Image 1

Aktuální naměřenou hodnotu můžete vytisknout z libovolného menu měření během samotného měření nebo po něm.

Díky jednoduchému připojení k aplikaci testo Smart můžete současně provádět další měření nebo vytvářet digitální dokumentaci, přenášet data a provádět digitální správu zákaznických dat.

Analyzátor Testo 310 II nabízí všechny výhody elektronického měření spalin ve vysoké kvalitě při perfektním poměru nákladů a užitné hodnoty.

Snadná analýza spalin s Testo 310 II

Image 2

  • Současné, individuální měření a zobrazení všech relevantních měřených veličin (O2, CO, CO2, teplota spalin a okolní teplota, CO v okolním prostředí, tah a tlak). Konfigurovatelné zobrazení v aplikaci testo Smart.
  • Současná, doplňková měření s aplikací testo Smart (např. tlak průtoku plynu, teplota na topné větvi a zpátečce).
  • Snadné a intuitivní menu s průvodcem.
  • Digitální dokumentace naměřených dat a jejich odesílání přes aplikaci testo Smart.
  • Digitální správa zákaznických dat v aplikaci testo Smart.
  • Lithiový akumulátor s dobou provozu více než 8 hodin.
  • Odolná konstrukce.
  • Nulování senzoru během 30 sekund.

Vítejte v chytrém světě Testo: celý svět v jedné aplikaci

Rychlejší, jednodušší, chytřejší: aplikace testo Smart spojuje všechny nástroje a měření – a umožňuje také pohodlnou správu dokumentace pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.

Image 3

Využijte výhod inteligentní konektivity a all-in-one řešení pro všechny aplikace, které Vám umožní chytře a bez námahy zvládnout práce nejen na všech systémech vytápění.

Více informací na www.testo.cz.

Firemní článek