+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nové výstavní a školicí centrum pro větrání, vytápění, chlazení a odstraňování prachu v Praze

01.11.2015 Firma: ZEHNDER Group Czech Republic s.r.o. Časopis: 7/2015

Zehnder se od září t.r. více přiblížil zákazníkům z Prahy a středních Čech, když bylo otevřeno výstavní a školicí centrum Husky & Zehnder Akademie s jedinečnou prezentací komfortního větrání s rekuperací tepla, designových radiátorů, stropních sálavých systémů značky Zehnder a centrálních vysavačů Husky. Akademie je denně k dispozici architektům, projektantům, obchodníkům, instalatérům stejně jako konečným spotřebitelům a budou v ní probíhat odborná školení stejně, jako v Zehnder Akademii otevřené před dvěma roky v Sezimově Ústí.

Husky & Zehnder Akademie se nachází na jihovýchodním okraji Prahy ve Vestci nedaleko od Jesenice. Byla vybudována společnostmi Zehnder Group ČR s.r.o., českou dceřinou společností mezinárodního výrobce Zehnder Group, a Newag spol. s.r.o., která je exkluzivním dovozcem centrálních vysavačů HUSKY.

Husky & Zehnder Akademie

Husky & Zehnder Akademie je výjimečná množstvím nainstalovaných výrobků a systémů. Zahrnuje funkční systém komfortního větrání s rekuperací tepla s mimořádnou prezentací prvotřídních větracích jednotek a doplňujícího příslušenství stejně jako vysoce hygienických, čistitelných rozvodů vzduchu a designových mřížek. Nechybí ani nové decentrální větrací jednotky určené k instalaci na obvodovou zeď bez potrubních rozvodů, které představují ideální řešení pro rekonstruované objekty a k řešení problémů s plísněmi ve vlhkých místnostech.

Image 0Obr.•l Cílem větrání je pečovat o vysokou kvalitu vnitřního vzduchu a k tomu patří i důkladná práce vysavače prachu, proto je spolupráce značek Zehnder a Husky velmi logická

Image 1Obr.•l Detailní pohled na strop s rozvody pro větrání ukazuje, že v technicistních provozech, kancelářích atp. není vůbec žádnou hanbou tyto technologicky perfektně zpracované rozvody přiznat, nezakrývat je stropními obklady. Lze tak i ušetřit a zkrátit čas při dodatečné instalaci

V Husky & Zehnder Akademii jsou i další produkty z nabídky výrobce Zehnder. Například designové ­koupelnové a bytové radiátory včetně nejnovějších high-tech elektrických radiátorů. Návštěvníci centra si mohou vyzkoušet funkčnost ventilátorů, určených pro odvětrávání kuchyní a koupelen, a na vlastní uši ověřit jejich nízkou hlučnost. Významné místo je věnováno prezentaci stále více žádaným stropním sálavým panelům pro vytápění výrobních, sportovních a skladovacích hal, kongresových sálů, autosalonů a jiných veřejných objektů. Velice názorně je prezetován nový systém sádrokartonových topných a chladicích stropů, žádaných především pro chlazení a vytápění nízkoenergetických a pasivních staveb.

Centrální vysavače Husky jsou prezentovány vybranými jednotkami s unikátní 25letou zárukou a nechybí zde ani stále oblíbenější součást systému centrálního vysávání prachu, který významně zvyšuje komfort práce. Je to hadice, která se při ukončení vysávání zasouvá do potrubního rozvodu skrytého ve zdi, odkud se při vysávání zase snadno vytáhne.


Akademie je k dispozici odborné i široké veřejnosti denně v 9–12, 13–17 hodin na adrese: Vídeňská 573, 252 42 Vestec u Prahy.

Program a termíny školení jsou na http://www.zehnder.cz/sluzby/skoleni

Přihlášky a další informace: info@zehnder.cz, tel. 731 414 443.

Firemní článek