+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Maximální komfort a účinnost: objevte otopná tělesa pro tepelná čerpadla

03.06.2024 Firma: ISAN Radiátory s.r.o. Časopis: 2/2024

Představujeme otopná tělesa ISAN, vhodná pro použití v kombinaci s tepelnými čerpadly. Od podlahových konvektorů až po stropní panely – najděte ideální řešení pro efektivní vytápění a chlazení každého domova či kanceláře.

Tepelná čerpadla jsou u nás stále oblíbenějším zdrojem vytápění, neboť nabízejí vysokou účinnost a dlouhodobě nízké provozní náklady. Pro tepelná čerpadla jsou ideální otopná tělesa s nízkoteplotním provozem. Díky nim můžeme dosáhnout nejen rychlého a účinného vytápění, ale také zmíněné finanční úspory. A právě produktové portfolio společnosti ISAN zahrnuje širokou škálu těles vhodných k napojení na tepelná čerpadla. Navíc jsou dostupná v různých možnostech instalace do otopné soustavy. Charakterizuje je tvarová a designová rozmanitost, díky čemuž je možné vybrat optimální řešení pro každý interiér. Zde jsou dostupné možnosti:

Podlahové konvektory Termo

Image 1

Podlahové konvektory Termo jsou ideální pro efektivní vytápění. Díky moderním ventilátorům integrovaným přímo v otopném tělese dochází k lepšímu přenosu tepla, lepší regulaci a celkovému komfortu. Zvyšuje se tak efektivita celé soustavy a rychlost, s jakou je teplo rozvedeno do místnosti. K dispozici je verze jak s lamelovým výměníkem, tak i s instalovaným zdrojem napětí. Některé z modelů podlahových konvektorů Termo s ventilátorem navíc dokážou i chladit.

Konvektory s lamelovým výměníkem a ventilátorem

Konvektory s lamelovým výměníkem Ecolite představují efektivní řešení pro nízkoteplotní otopné soustavy. Jejich design umožňuje vysoký tepelný výkon při zachování tichého chodu. Opět jsou ideální pro napojení na tepelná čerpadla, a navíc je můžete instalovat na podlahy a také na stěnu.

Stropní panely Sofito

Image 0

Tyto stropní panely od ISANu využívají radiačního vytápění a chlazení, což je přirozený a efektivní způsob, jak regulovat teplotu. Díky hliníkovým profilům s výbornou tepelnou vodivostí mají rychlou reakční dobu a umožňují tak skvěle využít tepelných čerpadel a obnovitelných zdrojů energie. Zavěšení umožňuje instalaci do již hotových interiérů, nových nebo rekonstruovaných budov. V místnosti navíc nezabírají prostor.

Článkové radiátory Atol

Image 2

Tato tělesa jsou ideální náhradou klasických litinových radiátorů. Nabízejí vysoký tepelný výkon a efektivní cirkulaci teplonosné látky. Jejich hladký povrch a oblý design nejen usnadňují údržbu, ale zároveň snižují riziko úrazu. Tyto radiátory jsou vhodné i pro nízkoteplotní systémy, což je činí ideální volbou pro moderní vytápění.

Žebrové radiátory Spiral

Tělesa Spiral jsou známa svou dlouhou životností, vysokým výkonem a typovou i rozměrovou variabilitou. Jejich retro design skvěle zapadá jak do moderních, tak historických výstaveb. Vybrané modely tělesa Spiral jsou navíc vhodné pro použití v kombinaci s tepelnými čerpadly, a tudíž se hodí pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Koupelnové radiátory Melody

Image 3

Tato řada oblíbených koupelnových radiátorů nabízí širokou paletu modelů pro různé typy místností. Otopná tělesa Melody se vyznačují designovou a rozměrovou rozmanitostí. Možnost lakování v široké paletě barev nebo oblíbený potisk vlastní grafikou či fotografií umožňuje zákazníkům přizpůsobit radiátor svým specifickým potřebám.

Výběr otopného tělesa pro kombinaci s tepelným čerpadlem je klíčovým rozhodnutím, které by mělo zohledňovat řadu faktorů, včetně typu tělesa, jeho funkčnosti a energetické účinnosti. Společnost ISAN poskytuje širokou škálu řešení od podlahových konvektorů až po stropní panely. Každé řešení má své specifické výhody, což v případě ISANu zákazníkům umožňuje vždy najít ideální otopné těleso pro jejich potřeby.

Firemní článek