+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Malé, kompaktní, univerzální: vynikající zařízení na zvyšování tlaku od KSB

Společnost KSB představila Delta Compact, své plně automatické zařízení na zvyšování tlaku, poprvé na veletrhu ISH v březnu 2017. Je to perfektní doplnění řady osvědčených zařízení na zvyšování tlaku od KSB a je ideální pro malé objekty.

Velkou výhodou zařízení na zvyšování tlaku je jejich kompaktní konstrukce, která snižuje prostorové požadavky na pouhé minimum. Další silnou stránkou je univerzálnost zařízení: jsou k dispozici se schválením pro pitnou vodu nebo i bez něj a pokrývají široké spektrum aplikací.

Přehled aplikací

  • Zásobování vodou pro obytné a kancelářské budovy
  • Systémy zásobování technologickou vodou v obchodě a průmyslu
  • Systémy zavlažování postřikem a obecné zavlažovací systémy
  • Systémy využívání dešťové vody

Jak nové zařízení pracuje

Na základové desce jsou namontována jedno nebo dvě odstředivá čerpadla a každé je vybaveno měničem frekvence. Systémy regulace otáček čerpadla umožňují energeticky účinný provoz a zajišťují konstantní tlak navzdory kolísající spotřebě vody. Všechna čerpadla jsou vybavena elektronickou ochranou proti chodu nasucho.

Použití materiálů s vypáleným práškovým povlakem a nerezové oceli na všechny smáčené komponenty zajišťuje vynikající korozivzdornost zařízení.

Image 0

Zařízení umožňuje jednoduché uvedení do provozu díky provedení plug-and-play. Protože je zařízení předkonfigurováno z výrobního závodu, uvedení do provozu se omezuje jen na připojení ke zdroji napájení a nastavení požadovaného tlaku. Zařízení je také možno za účelem monitorování připojit k řídicímu systému budovy přes bezpotenciálový kontakt.

Díky své kompaktní konstrukci jsou zařízení na zvyšování tlaku KSB Delta Compact ideálně vhodné pro malé objekty.


Kontakt:
Ing. Tomáš Mánek, tel.: 2410 90 213, mobil: 727 913 097, e-mail: tomas.manek@ksb.com

Firemní článek