+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Kompaktní domácí vodárna s integrovanou řídící jednotkou - SCALA1

Pokud jste v minulosti instalovali naše domácí vodárny MQ, jejichž prodej byl již ukončen, a hledáte nyní jejich vhodnou náhradu Grundfos, pak vám doporučujeme naše domácí vodárny SCALA1.

GRUNDFOS SCALA1 je kompaktní samonasávací domácí vodárna, která je vybavena integrovanou řídicí jednotkou pro automatický provoz. Čerpadlo automaticky zapne při poklesu tlaku a vypíná po skončení průtoku. SCALA1 obsahuje všechny komponenty domácí vodárny v jednom řešení a její instalace je snadná a rychlá.

Image 0

Domácí vodárná SCALA1 je vhodná pro tato použití:

  • čerpaní vody ze studní a nádrží o max. hloubce 8m
  • posílení tlaku vody z vodovodního řadu

Vodárna je vybavena těmito ochranými funkcemi:

  • ochrana proti chodu nasucho - jestliže jednotka nedetekuje žádný tlak ani průtok během 40 sekund normálního provozu, je aktivován alarm provozu nasucho a čerpadlo se zastaví
  • anticyklovací funkce - pokud existují v systému malé úniky, nebo odběrný kohout není úplně uzavřený, jednotka zapíná a vypíná čerpadlo periodicky. Aby se zabránilo cyklování, funkce anticyklování jednotky zastaví čerpadlo a signalizuje alarm.
  • maximální doba chodu - tato funkce vypne čerpadlo, pokud běží nepřetržitě po uvedenou dobu. Toto časové období lze upravit
    pomocí ovládání Grundfos GO Remote.
  • funkce kalendáře - tato funkce určuje, kdy může čerpadlo běžet a kdy ne. To je zvláště výhodné pro zavlažovací a zemědělské účely, kde by čerpadlo mělo být aktivní pouze v určitém časovém období

Tyto funkce předchází poškození čerpadla, chrání domácnost před vyplavením a také zvyšují pohodlí uživatele. Všechny funkce lze nastavit a přizpůsobit systému a uživateli v mobilní aplikaci Grundfos GO. SCALA1 komunikuje s mobilní aplikací přes bluethoot. S Grundfos GO je uvedení do provozu a nastavení vodárny SCALA1 snadné a rychlé. V aplikaci uživatel také najde informace k jednotlivým alarmovým hlášením a jejich řešení.

Domácí vodárna SCALA1 je k dispozici v několika velikostech s jmenovitým průtokem 3 nebo 5m3/h a dopravní výškou 25, 45 nebo 55 m. Pro aplikace kde je vyžadován větší výkon lze SCALA1 instalovat jako zdvojené čerpadlo.

DALŠÍ INFORMACE KE SCALA1

Montážní a provozní návod SCALA1

Firemní článek
Související produkty