+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Jak vypadá nejmodernější analyzátor spalin roku 2023?

05.07.2023 Firma: AFRISO spol. s r.o.

Rychlá odezva, digitalizace, velký dotykový displej jsou jen jedny z mnoha faktorů, které se aktuálně žádají od moderních přístrojů. Nesmí se zapomenout na další samozřejmé požadavky jako je spolehlivost, odolnost, preciznost nebo jednoduché ovládání. Tyto a další aspekty jsme brali do úvahy během dlouhého vývoje analyzátoru spalin EUROLYZER® S1. A jaký je výsledek práce německých inženýrů? Brilantní.

Image 0

Duální koncepce ovládání

Ať už máte rádi dotykový displej nebo tlačítka, tak s Eurolyzerem® S1 nebudete čelit před žádným kompromisem. Ovládat jej lze dotykovým displejem nebo tlačítky pod displejem. To umožňuje instinktivní ovládání jednou rukou.

Image 1
 

Personalizace měření

Analyzátor spalin Eurolyzer® S1 je možné díky BlueTooth® rozšiřít o další potřebná měření s více než 35 senzorovými moduly a sadami ze systému CAPBs®. Např. tlakové zkoušky dle normy, kvalitu vody, detekce úniku plynu aj. Ty nejčastěji používaná měření lze personalizovat v hlavním MENU přístroje, tak abyste je měli ihned „po ruce“.

Dotykový displej

Kdo dnes nemá analyzátor s dotykovým ovládáním, že? Ale má někdo odolný displej z pancéřového skla odolného i proti poškrábání a velký Hi-res displej, který umožní nejlepší čitelnost a zároveň dobrou reakci na dotyk? Jedině Eurolyzer® S1.

Zpracování výsledku z měření – nová éra digitalizace měřících protokolů

Co dalšího vyžaduje moderní technik? Jednoduché a rychlé zpracování protokolu s odesláním na e-mail zákazníka včetně jeho podpisu. Software EuroSoft Connect® vyvolává u techniků úsměv na tváři, jakmile jej spatří.

Jednoduché ovládání s komplexními daty, logem firmy, fotografiemi, poznámkami a podpisem technika i zákazníka. Žádný kompromis při tvorbě protokolů. Vygenerování a odeslání do 1 minuty klidně z místa měření.

Jakými dalšími technologiemi je vybaven Eurolyzer® S1?

  • BlueTooth® 5.0, IR-port, generátor QR kódů, USB-C
  • LED kroužek na ovládácím talčítků pro vizuální odezvu přístroje
  • Interní paměť až pro 10.000 měření
  • ECO senzor: bezolovnatý O2 senzor s dlouhou životností, optimalizovanou kalibrační fází a rychlou dobou odezvy a odolností vůči biogenním palivům.
  • Robustní senzor CO s kompenzací H2 (rozsah měření až 10 000 ppm)
  • Možnost vybavit kvalitním NO senzorem

Více na www.afriso.cz.

Firemní článek