+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Jak profesionálně změřit a zdokumentovat několik typů měření pomocí jednoho přístroje?

18.08.2020 Firma: AFRISO spol. s r.o. Časopis: 4–5/2020

Pomocí nového modulárního zařízení CAPBs® device, ke kterému se připojují vyměnitelné měřicí hlavice, změříte fyzikální veličiny, ale i provedete revizní kontrolu. Pomocí těchto vyměnitelných hlavic je možné změřit: teplotu, tlak, vlhkost, koncentraci hořlavých plynů, kvalitu vzduchu, kvalitu vody a mnoho jiného.

Image 1

CAPBs® device je vybaven barevným displejem, čtyřmi tlačítky, vestavnou lithiovou baterii, portem USB-C a dvěma vstupy pro vyměnitelnou měřící hlavici. Výstup naměřených dat lze sdílet např. emailem, díky možnosti vygenerovat QR kód a následnému načtení pomocí mobilní aplikace EuroSoft Live. Instalace vyměnitelných hlavic je rychlá a jednoduchá, stejně jako jeho obsluha.

Image 2

Vyměnitelné hlavice disponuji velice přesnými senzory a širokou nabídkou aplikací. Na výběr je více než 40 druhů hlavic a každým rokem se tato nabídka rozšiřuje. Díky víceúčelovému softwaru dokážete, tak např. provádět různé tlakové zkoušky, monitoring koncentrace CO2, kontrolu kvality vody, a mnoho jiného.

Image 3

Největší výhodou CAPBs® device je schopnost nahradit několik drahých profesionálních přístrojů a snížit, tak náklady na přístrojovou techniku. Kromě toho budete mít i nadále možnost cenově dostupného rozšíření o další typ měření, dle vašich potřeb.

Image 4


Co všechno lze měřit a více informací naleznete na www.afriso.cz.

Firemní článek