+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Heating Cup 2016

01.10.2016 Autor: Redakce Topenářství instalace Časopis: 5/2016

Dne 17. června 2016 se na již tradičním místě, v areálu Mnich u Nové Bystřice, konal další ročník golfového turnaje Heating Cup, kde se za účelem prožití krásného dne ve společnosti golfových holí, bagů, míčků a v neposlední řadě obchodních partnerů a přátel sešli příznivci a sympatizanti s pořadatelskými společnostmi, kterými byli KP MARK, Alfa Laval, WILO a další.

Image 0

Pro registrované hráče golfu se uskutečnil tradiční turnaj. Pro začátečníky či jedince, které seznámení s tímto vznešeným sportem teprve čekalo, byla určena akademie, kde se každému zájemci individuálně věnoval školený trenér a seznámil ho se základními principy správného držení těla i holí, s technikou samotného odpalu, ale třeba i s pravidly a v neposlední řadě terminologií golfu.

Samotný turnaj je rozdělen do třech hlavních kategorií dle handicapu hráčů. Vítězem kategorie HCP 0–18 se stal pan Karel Hoffmann. V kategorii HCP 18,1–28 obsadil první místo pan Kamil Mašek a skupině s HCP 28,1–54 kraloval pan ­Pavel Chmelař.

Celkovým vítězem, po součtu stableford netto a brutto, byl pan Zdeněk Kneifl, který se stal po roční pauze opět držitelem Zeleného saka.

Své soutěže se dočkali i začátečníci. Utkali se mezi sebou při hře na 9 jamek a jako jednoznačný talent, a tedy i vítěz své skupiny, se vyprofiloval pan Jakub Vokoun.

Vedle hlavního turnaje bylo vyhlášeno i několik vložených soutěží. Soutěž Nearest to pin vyhrál člen pořadatelské společnosti KP MARK, pan Petr Černý (jamka č. 8), disciplínu Longest drive muži ovládl pan Jaroslav Němec (jamka č. 4), v ženském ekvivalentu soutěže pak dominovala paní Nataša Kosová (jamka č. 17). Soutěž Nearest to pin vyhrál v kategorii mužů pan Ivan Lobík (jamka č. 16), v kategorii žen se prosadila paní Kateřina Mašková (jamka č. 10).

Po skončení turnaje se všichni zúčastnění přesunuli do klubovny resortu MONACHUS, kde se dočkali zaslouženého občerstvení a vyčkávali na vyhlášení výsledků, které si bylo možno zkrátit další doplňkovou, tentokrát puttovací soutěží. Jako jediná se 25 m dlouhým puttem trefila paní Nataša Kosová a za svůj výkon si odvezla krásnou cenu – mobilní chladicí a výčepní zařízení věnované společností SINOP.

Image 1

Všichni účastníci se shodli, že i další ročník Heating Cupu se velice vydařil a těší se na příští. Zakladatel, hlavní organizátor a duchovní otec akce pan Karel Kout, ze společnosti KP MARK, děkuje všem partnerům a sponzorům akce a věří, že se opět shledáme na dalším ročníku.

Image 2

Image 3