+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Dokonalá kombinace tepla a estetiky, to jsou tělesa řady KORATHERM

09.10.2023 Firma: KORADO, a.s. Časopis: 4/2023

Nízké či úzké prostory pro umístění otopných těles nejsou v současné době žádnou překážkou. Designová řada KORATHERM myslí i na atypické prostory domu či bytu. Spojení elegance a výkonu, to je modelová řada designových radiátorů od českého výrobce KORADO s tradicí již více než 50 let na trhu.

Image 0

Tělesa KORATHERM patří do designové řady K-DESIGN a jsou vyráběna ve třech základních provedeních: VERTIKAL, HORIZONTAL a REFLEX se zrcadlem. Tato rozmanitost umožňuje jednotlivým modelům přizpůsobit se specifickým potřebám atypických prostorů.

Otopné těleso v chodbě nebo zádveří nemusí dnes sloužit pouze k vytápění. Praktickou součástí otopného tělesa KORATHERM REFLEX je velké zrcadlo, které jistě každý ocení před odchodem z domu či bytu. Svým netradičním designem esteticky doplní každý interiér. Lze ho doplnit i praktickým příslušenstvím k zavěšení oděvů. K dispozici jsou háčky i věšáky. Připojení je možné boční i středové. Verze bez zrcadla je jednoduše VERTIKAL a vejde se všude tam, kde není možné umístit klasický horizontální radiátor. Má variabilní počet panelů dle potřebného rozměru a výkonu.

Image 1

Pokud je požadován velmi nízký radiátor a klasický deskový rozměrem nevyhovuje, řešením může být KORATHERM HORIZONTAL – K. Tento model s vodorovně orientovanými profily umožňuje univerzální boční připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem teplonosné látky. Velikost radiátoru se určuje počtem jednotlivých profilů. Takže se může začít třeba už na 21 cm. Ani barvám se meze nekladou, otopné těleso dávno nemusí být jen bílé. K dispozici je široká škála barev RAL.

Image 2

Výběr barevných kombinací se ocení hlavně v koupelně, pro kterou je určen designový KORATHERM AQUAPANEL. Moderní a jednoduchý vzhled tohoto designového otopného tělesa přesvědčí každého, že při výběru vhodného tělesa do koupelny není potřeba zůstávat jen u klasiky jako doposud. Rovné, geometricky přesně uspořádané profily tohoto tělesa působí luxusním a neokoukaným dojmem. K dispozici je v jednořadém a dvouřadém provedení, ve výškách od 79 cm do 178 cm. I v případě jednořadého provedení dosahují tato tělesa vyšších tepelných výkonů než většina běžných současných koupelnových těles. Tato designová tělesa disponují moderním spodním středovým i krajním připojením a jsou k dispozici i ve verzi pro kombinované vytápění. V portfoliu najdete i čistě elektrické provedení AQUAPANEL – E a ER.

Image 3

www.korado.cz

Image 4
Firemní článek