+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Architektonický skvost vybavený stanicemi LOGOtherm

06.05.2018 Firma: Flamco CZ s.r.o.

159 stanic LOGOtherm součástí unikátního architektonického projektu. Od roku 2008 našly na pražském Barrandově novou adresu stovky lidí. Aby ne, když v téhle čtvrti vyrostl neobyčejný bytový komplex, který nabízí moderní bydlení s minimálními náklady na teplo. Pojďte se s námi podívat do zákulisí projektu Sky Barrandov!

Image 0

Po zásluze oceněno

Luxusní bytový projekt ocenili nejen samotní obyvatelé SKY Barrandov, ale i odborníci z řad architektů a zástupců realitních kanceláří. Ti v roce 2015 udělili rezidenci hned dvě ocenění – Cenu odborné porotyCenu architektů. Zaujala je především originální čistá elegance a lehkost fasády, nadčasový design i promyšlené dispozice interiéru.

Mimořádně úsporná budova

Mezi největší přednosti rezidence Sky Barrandov bezesporu patří její zařazení do energetické třídy A. Tenhle certifikát zaručuje maximální úsporu energií. Velká francouzská s izolačním trojsklem nabízí krásné výhledy na Prahu bez zbytečných úniků tepla. O přísun zdravého vzduchu se stará rekuperační systém a nastavení teploty je zase úkol pro inteligentní řízení bytu. Každý ze 159 bytů projektanti vybavili jednou stanicí LOGOtherm, která zajišťuje ohřev vody a vytápění.

Blízko do centra i do přírody

Ne náhodou se rezidence SKY Barrandov nachází právě v téhle známé čtvrti. V jejím těsném sousedství byste našli Prokopské údolí, které se pyšní titulem „chráněná přírodní rezervace“. Na své si tu přijdou jak vyznavači romantických procházek, tak i cyklisté. Stejně pohodlně jako do přírody se odtud dostanete také do centra. Místo je perfektně dostupné autem, ale i MHD, a tak do srdce Prahy dorazíte během 20 minut.

Balkony podle Evy Jiřičné

Stavba vás na první pohled zaujme svým balkónovým vlnobitím. Jeho autorkou je profesorka Eva Jiřičná, která spolupracovala s Ing. Petrem Vágnerem. Po celém světě uznávaná architektka se pro zasazení balkónů do horizontální vlny rozhodla hned z několika důvodů. Tento design poskytuje obyvatelům komplexu soukromí a poměrně velkou užitnou plochu. Hloubka elegantních balkonů navíc zabraňuje přehřívání jednotlivých bytů, ve kterých je i během letních měsíců příjemná teplota.


Vážíme si toho, že projektanti téhle úchvatné stavby sáhli po našich bytových stanicích LOGOtherm. Náš technický a konzultační tým rád nabídne své zkušenosti a znalosti i v případě vašeho projektu. Neváhejte nás kontaktovat!

Firemní článek
Související produkty