+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Představujeme Sofito: Budoucnost vytápění a chlazení

07.09.2023 Firma: ISAN Radiátory s.r.o. Časopis: 4/2023

Situace na trhu se neustále vyvíjí, a proto i my se snažíme hledat nové cesty, jak propojit nejnovější trendy v topenářství s požadavky projektantů, architektů a koncových uživatelů.

Image 0

Tyto úvahy nás přivedly k segmentu trhu, který byl pro ISAN doteď prakticky neznámý, a to k naší nové produktové řadě hliníkových stropních panelů Sofito, navržených pro optimální účinnost vytápění a chlazení.

Image 1

Panely jsou vyrobeny z kvalitního hliníku, který umožňuje snadný přenos a rozvod tepla po místnosti a díky tomu je Sofito perfektní volbou pro jakoukoli rezidenční nebo komerční nemovitost, která chce vyřešit tepelný komfort. Oproti klasické klimatizaci je největší předností panelů absence ventilátorů a chlad je do místnosti předáván rovnoměrně vůči všem uživatelům.

Image 2

Další z významných výhod Sofito je jeho kompatibilita s tepelnými čerpadly. Tepelná čerpadla jsou jedním z energeticky nejúčinnějších způsobů vytápění a chlazení vašeho domova nebo firmy. Použitím venkovního vzduchu k vytápění nebo chlazení vašeho vnitřního prostoru mohou tepelná čerpadla dosáhnout úrovně účinnosti, které se tradiční systémy vytápění a chlazení nemohou rovnat. Se Sofito lze optimalizovat účinnost systému s tepelným čerpadlem a dosáhnout ještě větších úspor.

Image 3

Kromě toho, že jsou panely Sofito energeticky účinné, jsou také esteticky příjemné. Elegantní hliníkový design panelů může doplnit jakýkoli interiérový design a panely jsou k dispozici v různých barvách a povrchových úpravách, aby odpovídaly požadovanému stylu. Instalace je také hračka, a proto mohou být panely využity hlavně při rekonstrukcích.

Firemní článek
Související produkty
Související časopisy