+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nexus – revoluční systém od Isanu zajistí kompatibilitu mezi regulátorem a topnou tyčí

28.08.2023 Firma: ISAN Radiátory s.r.o. Časopis: 3/2023

Jednou z nejnovějších inovací v oblasti vytápění je unikátní systém Nexus. Novinka od tuzemského výrobce otopných těles ISAN Radiátory, s. r. o. přináší revoluční způsob spojení regulátoru s topnou tyčí. Ten umožňuje jednoduchou výměnu regulátoru za jiný model se systémem Nexus s odlišným vzhledem nebo funkcemi - vždy dle aktuální potřeby. Ovšem pokaždé bez výměny topné tyče. Také v případě závady nebo reklamace je možné vyměnit pouze samostatný regulátor bez nutnosti zásahu do instalace topné tyče.

Image 1

Inovativní systém Nexus představuje významné výhody i pro velkoodběratele. Díky své kompaktnosti jsou samostatné regulátory mnohem méně náročné na skladování. Stejně tak se minimalizuje i možnost poškození zboží při přepravě. Navíc díky jednoduchému procesu objednávání lze na straně prodávajícího výrazně omezit skladové zásoby.

Představení regulátorů se systémem Nexus

Solo

  • Základní regulátor se systémem Nexus určený pro elektrické sušáky.
  • Ovládání pomocí dotykových tlačítek.
  • Nabízí operační režimy, jako je časovač, boost a antifreeze.

Image 2

Rio

  • Stylový regulátor se systémem Nexus pro elektrické radiátory.
  • Podsvícený LCD displej.
  • Nabízí režim ECO, týdenní plánování a detekci otevřeného okna.
  • Varianta s WiFi umožňuje ovládání regulátoru přes mobilní aplikaci.

Image 3

Neo

  • Stylový regulátor se systémem Nexus pro elektrické radiátory.
  • Skloněný podsvícený LCD displej pro snadnou obsluhu.
  • Nabízí režim ECO, týdenní plánování a detekci otevřeného okna.
  • Varianta s WiFi umožňuje ovládání regulátoru přes mobilní aplikaci.

Image 4

Regulátory se systémem Nexus umožňují přizpůsobit vytápění interiérů individuálním potřebám každého zákazníka. S možností ovládání pomocí mobilní aplikace přinášejí uživatelům maximální pohodlí a efektivitu. Navíc se svým vzhledem přizpůsobí každému typu otopného tělesa. Regulátory jsou dostupné v bílé barvě a provedení chrom.

Do rodiny regulátorů od společnosti ISAN Radiátory patří i modely bez systému NEXUS. Novinkou tohoto roku je programovatelný regulátor Vision, který s pomocí Gateway umožňuje prostřednictvím mobilní aplikace se vzdáleným přístupem ovládat více jednotek současně. Navíc model Vision skvěle funguje v rámci tzv. chytré domácnosti.

Image 0

Jednodušším regulátorem je pak model Mini PW, který řídí výkon topné tyče pomocí otočného kolečka. Mini PW je k dispozici v bílém a chromovém provedení. Možností je sáhnout i po základní topné tyči Z s přívodní šňůrou bez regulátoru. Výhodou tohoto řešení jsou nízké pořizovací náklady. Navíc je nově k dispozici kromě bílé barvy i v černém provedení.

Firemní článek