+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

ISAN uvádí nové designové radiátory pro rok 2023

08.06.2023 Firma: ISAN Radiátory s.r.o. Časopis: 2/2023

Společnost ISAN je tradičním českým výrobcem koupelnových a designových radiátorů. Specializací tohoto výrobce z Blanska je výroba radiátorů na míru dle požadavků a přání zákazníka. Podívejte se, co nového přináší na trh v roce 2023.

Life – praktický radiátor s chromovými háčky

Elegantní a výkonný radiátor nabízí svým majitelům možnost zavěšení a nahřívání textilií. K tomu jim slouží praktické chromované háčky. Svým tvarem se hodí nejen do koupelen, ale i hal. Lze ho lakovat jakoukoliv barvou za vzorníku Isan.

Image 0Obr. 1 • Designový radiátor Life

Falco – tvarově výjimečný radiátor

Nepravidelně uspořádané profily dělají z radiátoru Falco designovou záležitost pro náročné. Profily o dvou délkách navíc přináší další praktickou výhodu – možnost pohodlně zavěsit a nahřát textilie. K dispozici je v pravém i levém provedení a také v elektrické verzi.

Image 1Obr. 2 • Designový radiátor Falco

Space – oblé tvary a uchycení do prostoru

Nový model do prostoru vyniká svým minimalistickým designem a zajímavě řešenými oblými profily. V koupelně skvěle opticky oddělí koupelnu od WC. Luxusní kousek, který potěší i velmi náročné zákazníky. V nabídce je v jedné šířce a třech výškách.

Image 2Obr. 3 • Designový radiátor Space

Grenada Plus – otočný elektrický regulátor

Populární radiátor Grenada ve variantě Plus lze nyní díky otočnému kloubu jednoduše umístit podle potřeby ke zdi nebo do prostoru. Jedná se o čistě elektrický model s jednoduchým regulátorem Mini PW.

Image 3Obr. 4 • Designový radiátor Grenada Plus

Řada SKY

Oblíbené stylové modely Quadrat, Mapia a Club firma ISAN nově rozšiřuje o řadu SKY. Pro tuto řadu je typické pravidelné rozložení profilů, které jim dodává jedinečný a nadčasový design.

Image 4Obr. 5 • Designový radiátor Mapia Sky Plus

Pastelové barvy

S jarem přichází ISAN i s novou nabídkou matných pastelových barev. Aktuálně v portfoliu najdete 7 pastelových barev, ve kterých si můžete nechat koupelnový radiátor nalakovat.

Image 5Obr. 6 • Designový radiátor Club Sky

Novinky budou v prodeji od 1. 5. 2023.

Firemní článek
Související produkty
Související časopisy