+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

On-line platforma MyKSB vám spolu se softwarem KSB Select pomůže rychle najít to správné čerpadlo pro vaši aplikaci!

05.01.2023 Firma: KSB - PUMPY + ARMATURY s.r.o., koncern Časopis: 8/2022

Firma KSB prezentuje na svých internetových stránkách nový software na výběr čerpadel a armatur, nazvaný KSB Select. Vedle již delší dobu využívaných softwarů EasySelect a KSBase Building Consult je KSB Select aplikací, určenou zejména pro zájemce o jednoduché a rychlé nalezení vhodného produktu, bez nároků na vyšší technické znalosti problematiky čerpadel a armatur.

Image 0

Aplikace KSB Select zahrnuje zatím portfolio čerpadel pro vytápění a chlazení budov, čerpadel pro zásobování vodou a armatur pro TZB a průmysl. V nejbližší době bude tento sortiment rozšířen očerpadla na odpadní vodu.

Pro konkrétní návrh produktu stačí zadat několik málo údajů. K vybraným výrobkům lze stáhnout datové listy, charakteristiky a data CAD/BIM.

Aplikaci KSB Select naleznete na www.ksb-com/cs/cz v sekci „Software a know-how“, nebo ji můžete využít přímo z úvodní stránky pod ikonami „Najít čerpadlo“ a „Najít armaturu“.

Po zaregistrování do platformy „MyKSB Business“, určené pro firemní zákazníky KSB, včetně projektantů, si můžete vybrané výrobky KSB uložit pro pozdější využití, nebo rovnou objednat. MyKSB Business zajišťuje klasické funkce webshopu pro firemní zákazníky, tj. zobrazení historie objednávek, sledování průběhu vyřizování zakázek atd. V sekci náhradních dílů si můžete po zadání výrobního či identifikačního čísla produktu vybírat a objednávat potřebné náhradní díly.

Image 1

Firemní článek